reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Kalcha, Anja78 tosia tuli, tuli Dziewczynki
a mojego m coś opętało.. w przeciągu pół godziny zjadł wielki talerz pomidorowej z grzankami, talerz łazanek, rybe z puszki, pół kostki bialego sera, dwie brzoskwinie i je dalej.. może zbera siły na poród :szok::szok::szok:
Mysia, powodzenia, kciuki zacśnięte i czekamy na wieści :-)

reklama
dorotka....to pozrzędźmy razem co..no dzisiaj mam dzień koszmarny po prostu. Przez problemy ze stawami na śniadanie ugotowałąm paróki a na obiad ugotowałam kakao:sorry2::sorry2::sorry2:a na kolacje pojechałam 20km od domu na rybkę po grecku....jestem skonana i przelezałabym do porodu..tylko jak .na plecach nie ma mowy, na boku to cała drętwieje....moze zawieszę sięjak w kosmosie:rofl2::sorry2:.....nie no..długo mogę ..:dry:

a o co chodzi z Karolinkare? Bo nic mogę sie doszukać...

Mysia na moje kciuki już możesz liczyć!!!

dorotka....to pozrzędźmy razem co..no dzisiaj mam dzień koszmarny po prostu. Przez problemy ze stawami na śniadanie ugotowałąm paróki a na obiad ugotowałam kakao:sorry2::sorry2::sorry2:a na kolacje pojechałam 20km od domu na rybkę po grecku....jestem skonana i przelezałabym do porodu..tylko jak .na plecach nie ma mowy, na boku to cała drętwieje....moze zawieszę sięjak w kosmosie:rofl2::sorry2:.....nie no..długo mogę ..:dry:

a o co chodzi z Karolinkare? Bo nic mogę sie doszukać...

Mysia na moje kciuki już możesz liczyć!!!

miala miec chyba jutro juz cesarke

a co do mega zlego humoru to ja pierwsza dzis w kolejce jestem
na sniadanie jajecznica,na obiad platki na mleku,potem dopchalam sie brzoskwiniami i mysle co na kolacje,ale chyba pomidora pokroje
meza nie ma wiec obiadu nawet nie gotowalam

dorotka ehh Ty przynajmniej tylko siebie katujesz dojadaniem..a ja miśka jeszcze a Małż załąpał sięna rybę..i teraz gary myje...
Serio paluchy mam jak patyki..dzisiaj pojechałam zatankować i nie mogłąm ścisnąć tej raczki...koleś w końcu siezlitował i mi nalał...:baffled:

tosia mówią że mężczyźni tez maja zachcianki w ciąży :)

a swoja droga ostatnio jak rozmawiałam z P to zdaliśmy sobie sprawe ze jak przy pierwszym porodzie zjawił sie u mnie w szpitalu o 6 rano a ja urodziłam o 18 to przez cały ten czas on nic nie jadł wiec warto chyba do torby na porodówkę wrzucic chociaz kilka batoników dla lubego....

QUOTE=kerna;5929141]dorotka....to pozrzędźmy razem co..no dzisiaj mam dzień koszmarny po prostu. Przez problemy ze stawami na śniadanie ugotowałąm paróki a na obiad ugotowałam kakao:sorry2::sorry2::sorry2:a na kolacje pojechałam 20km od domu na rybkę po grecku....jestem skonana i przelezałabym do porodu..tylko jak .na plecach nie ma mowy, na boku to cała drętwieje....moze zawieszę sięjak w kosmosie:rofl2::sorry2:.....nie no..długo mogę ..:dry!![/QUOTE]
no własnie tez tak mam w nocy jak spie, generalnie nie moge narzekać bo chodze tylko raz siku i bez problemu spie ale jak juz sie obudze to cała zdretwiała jestem :(((

temperatura znów poszła do góry :( 38,4 wezme apap może pomoże P chyba nawet nie przyznam sie bo on zaraz bedzie chciał mnie do szpitala zabierac.....

Dziewuszki ja właśnie robię już 3 pranie bo teściowa przysłała mi paczkę z Niemiec z ciuszkami małego i nie mogę się wyrobić....a jutro już w domciu mnie nie będzie a wole ja to zrobić bo mój Mąż jak pomiesza kolorki i jakieś się pofarbują to go ,,udusze":-D:-D he he, poszedł właśnie do sklepu po herbatniki, biszkopty i wody mineralne ech.... oby jutro w szpitalu po zbadaniu i KTG wyszły mi skurcze to będę cała :happy::happy:Trzymajcie za mnie kciuki bardzo was proszę:tak::tak: kochane jak będę mieć w szpitalu Wi-Fi to będę do was cały czas pisać na bb z fona, a jak nie to tylko pozostają eski :crazy::crazy: niestety.... :baffled:
Mysia! Zaciskam kciuki! Powodzenia! Koniecznie się odezwij!

Trzymam kciuki również za karolinkare!

hej dziewuszki :happy: nie bylo mnie pare godzinek a tutaj tyle postoooowwwwwww znowu do czytania troszke juz poczytalam ale zapamietac to wszystko to na prawde ciezko

mala dzisiaj znowu ladnie czadu daje jak bylam u rodzicow w odwiedzinach to pokaz byl bo akurat demonstrowala swoje nozki itp:happy2: i wszyscy podziwiali jej popisy:-) ajjj mama powiedziala ze tak samo sie wierci jak ja bylam w brzuszku takze bedzie ladna rozrabiara:szok:
Mysia kciuki trzymam mocno zacisniete powodzenia kochana:happy2:

Dorotka co do wywoływania porodu podobno 3łyżki oleju rycynowego!!! Albo przeczyści, albo "akszyn";-):tak:

wlasnie powiem szczerze ze to przeczyszczenie mi sie bardzo nie podoba
poza tym wiem jakie zycie jest przekorne,i pewnie i ta rycyna na porod nie pomoze
a z kibla nie wstane
juz chyba wole ponazekac i poczekac

reklama
Do góry