reklama
Bafinka, a który masz dzieńcyklu?
xXxIzuLQaxXx Twoja cierpliwość mnie zadziwia
kula hula, Alexandria, mój test też w szufladzie, postaram się wytrzymać do poniedziałki, ale mnie korci
brzuch mnie trochę pobolewa, więc może nawet nie zdążę go zrobić.
xXxIzuLQaxXx Twoja cierpliwość mnie zadziwia

kula hula, Alexandria, mój test też w szufladzie, postaram się wytrzymać do poniedziałki, ale mnie korci

Bafinka
Fanka BB :)
dziś 30dc po rozmowach na blogu mam jeszcze nadzieje ciekawe czy się nie rozczaruje...
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Witam. Tak, byłam u gina. Mam coś z jajnikiem.. Dostałam antybiotyki. I tu jest przekichane bo mam tylko jeden jajnik ;/ Pod kątem ciąży nie badał, bo powiedział że za wcześnie i tak, dał antybiotyki, takie które "w razie czego" mogą być dla ciężarnych i po skończeniu kuracji mam się zgłosić na badanie, aczkolwiek gdybym wcześniej się źle czuła, zaczęła gorączkować lub coś tam coś, to mam od razu przyjść. Irytuje mnie ten lekarz... Więc kochane za parę dni sobie potestujemy razem ;p
A nikt mi nie powiedział jak mam liczyć teraz dni płodne, dajmy na to że to moje plamienie to byłby okres, wiec skonczylo się to plamienie gdzieś 29 - 30 sierpień (chyba), to mniej więcej dni płodne kiedy mam?
A nikt mi nie powiedział jak mam liczyć teraz dni płodne, dajmy na to że to moje plamienie to byłby okres, wiec skonczylo się to plamienie gdzieś 29 - 30 sierpień (chyba), to mniej więcej dni płodne kiedy mam?
Alexandria
Początkująca w BB
Bafinka, jeszcze nie wyszstko stracone, moze jednak sie udalo, oby!!
A ja jestem tym wszystkim tak skolowana, brzuch na @ juz raczej powinien mnie bolec i to konkretnie a sumujac to dziennie boli mnie moze przez ok.2 minuty i nawet tego nie moge nazwac bolem, raczej sa to lekkie skorcze,a za to druga przyjaciolka ma przeczucie ze nic z tego
A ja jestem tym wszystkim tak skolowana, brzuch na @ juz raczej powinien mnie bolec i to konkretnie a sumujac to dziennie boli mnie moze przez ok.2 minuty i nawet tego nie moge nazwac bolem, raczej sa to lekkie skorcze,a za to druga przyjaciolka ma przeczucie ze nic z tego

xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Bafinka, jeszcze nie wyszstko stracone, moze jednak sie udalo, oby!!
A ja jestem tym wszystkim tak skolowana, brzuch na @ juz raczej powinien mnie bolec i to konkretnie a sumujac to dziennie boli mnie moze przez ok.2 minuty i nawet tego nie moge nazwac bolem, raczej sa to lekkie skorcze,a za to druga przyjaciolka ma przeczucie ze nic z tego![]()
A kiedy masz mieć @?
Alexandria
Początkująca w BB
w piatek
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
no to trzymam kciuki
Podziel się: