Hausfrau
Fanka BB :)
Dobra, mogę przyjść dzisiaj bo znalazła się jedna luka na KTG o 15.30. Ale bez wizyty u Ginki, tylko KTG ale stwierdziłam, że lepiej to niż czekać do poniedziałku.
Olgadom ja nie chcę straszyć ale skoki ciśnienia w końcówce ciąży są bardzo niebezpieczne. To może być zatrucie ciążowe a to może się źle skończyć. Lepiej iść do lekarza albo na IP.
maja888 lepiej chyba jak Bejbik się rusza niż jakby był cicho i robił wtedy więcej zmartwień bo "a może coś mu jest". Ciesz się tymi ostatnimi dniami kiedy czujesz dziecko tak blisko
Olgadom ja nie chcę straszyć ale skoki ciśnienia w końcówce ciąży są bardzo niebezpieczne. To może być zatrucie ciążowe a to może się źle skończyć. Lepiej iść do lekarza albo na IP.
maja888 lepiej chyba jak Bejbik się rusza niż jakby był cicho i robił wtedy więcej zmartwień bo "a może coś mu jest". Ciesz się tymi ostatnimi dniami kiedy czujesz dziecko tak blisko

No mówię Wam - przywrócą mi wiarę w ludzi normalnie.
W ZASADZIE TO JUZ TERAZ SAMA NIE WIEM CZY TO BOLI MNIE KRZYŻ CZY NERKA,BÓL TAK PROMIENIUJE I DOTEGO SKURCZE BRZUCHOLKA ALE NAWET CIEZKO MI OKREŚLIĆ CZY REGULARNE BO BÓL PLECÓW JEST TAK SILNY ZE CIEŻKO MI SIE SKUPIĆ
OGÓLNIE BÓL PLECÓW NIE OPUSZCZA MNIE OD WCZORAJ GODZINY 16