onionek
happy mama
HejZnalazłam chwilkę na forum...
Wrzuciłam opis porodu i zdjęcie naszego synka na odpowiednie wątki. Dziękujemy za gratulacje no i za trzymanie kciuków podczas porodu! Życzę Wam równie silnych wzruszeń i udanych porodów! nie jest to takie złe, jak można sobie wyobrażać
Magi78 - dzięki za przekazywanie moich smsów
Rzeczywiście śmiesznie wyszło, 4cm rozwarcia i rzygam z bólu, a tu sobie smski piszę
Jezu, dziewczyny, bycie mamą jest niesamowite... nawet kiedy w środku nocy trzymając powieki na zapałki próbujesz od dwóch godzin uśpić dziecko... i nawet jeśli myślisz już sobie, że tego nie wytrzymasz... to nawet wtedy kochasz je tak bardzo, że chce ci się płakać. I niech żadna z Was się nie boi, że nie obudzi się w nocy kiedy dziecko będzie jej potrzebować. Obudzicie się nawet wtedy, kiedy ono będzie spało jak aniołek - po to tylko, żeby sprawdzić, czy oddycha...
:-) opis z porodu wspanialy, szczegolowy i pelen wzruszen. Dzieki :-)
a tak chcialam urodzić przed terminem:/ Wszyscy pytaja się czy już urodzilam i troche podlamana jestem
. I znowu czopki musze aplikowac, jak ja tego nie cierpie
. Główka dosyc nisko, ale szyjka nadal wydalona, wiec na porod na razie sie nie zanosi. Usg tez miałam i jak ginek powiedział, nie ma sie do czego przyczepic. Synus wazy troche ponad 3kg. W srode musze zgłosic sie do szpitala na ktg i przepływy. Nastepna wizyta 16 wrzesnia. I pytałam gina czy jest mozliwosc zeby był przy porodzie. I jest taka opcja. Najgorzej bedzie we wtorki i czwartki, bo wtedy od 15 ma prywatne wizyty i nie dojedzie. Ale pozyjemy zobaczymy. Nie bede sie za wczesnie przejmowac.
czosnkowa wygrała, Twój traktor lepszy.. ale ja Cię dyskwalifikuję, bo sciąge miałaś
. I dziewczyny na pewno sie ze mna zgodza;-) :-)