Tiffi, Perła, Cynamonka dzięki- znalazłam w aptece internetowej. Koperek odstawię
Jedyneczka- ma od 2 tygodnia. Smoka nie trawi nawet na spacerku. Gratulacje córy:-)
Jak nie ma kolki to i tak popołudniami strasznie marudzi i się pręży z powodów brzuszkowych. Może iść z nią do gastrologa?
mruczka, ja chodzę do dr Michalskiego, jest pediatrą neonatologiem, może on Wam pomoże? sporo mam mi go polecało i faktycznie jest dobry
Marek Michalski (Neonatologia), Bardzo Dobry pediatra, Wrocław - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl
jesooo, ale mam zmęczkę, młody nie lepszą. kończyła mi się od paru dni buteleczka lefaxu i jakieś takie małe dawki wpadały do mleczka (taka moja hipoteza). efektem była dziś 4 godzinna kolka, z przerwami 15-30 minutowymi na drzemkę i zebranie sił na dalszą walkę (młody), ja nie miałam okazji się zregenerować. teraz się regeneruję winkiem, a na najbliższe nocno/poranne karmienie wstaje tato. ja będę miała kaca.....:-)
Ostatnia edycja:

tatuś się przebudził o 3, bo mała kwękała delikatnie, poszedł się orzeźwić chłodną wodą do łazienki żeby rześkim być przy karmieniu, wrócił a dziecko śpi
po tej wspaniałej nocy nadszedł wspaniały dzień, bo o 8 dalej kimanko do 10, a że przestało padać, więc wyrwałyśmy na spacer-do 15 kimanko w wózku, następnie szybka urodzinowa wizyta u teściowej, kolejny spacer i spanie do 19, kąpanko i bejbe znowu śpi od 20
. Na kolki to moge zapomniec ze w aptece dostane, herbatek zadnych dla dzieci nie ma
, no oprocz rumianku. Mleko tylko Nan innego nie ma