reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Wiecie co ta "operacja butla" mnie wykończy jestem na skraju wyczerpania bo moja Gabcia głodna marudzi a butli nie chce nawet deserkiem gardzi tylko cyca żąda a to juz 8 doba kiedy jej go nie daję.
Madzienka nie wiem czy butleka pomoze bo ona po prostu cyca chce i na sam widok butelki się wkurza i od siebie odpycha chyba z każdą by tak robiła, w sumie to mam butelke LOVI tylko z normalnym smoczkiem. Myslisz ze jest senes próbować z tym ustnikiem łyżeczką?
A mój M biega i jutro ma mistrzostwa polski w przełajach.

podziwiam Twojego M....mi by się nie chciało:no:
nie wiem, co Ci poradzić z tą butlą:sorry2:

Ok to miesiąc spróbujemy a później okazę się czy nam przypasowało:tak::tak::tak:

A U NAS GRZEJĄ!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)

u nas ziąb wciąż:-:)-:)-(

To moze określmy sie kto w ogole sie pisze na spotkanie i na kiedy potem policzymy demokratycznie:-)

To mialo byc na spotkaniowym!!!!:-)

Hej Dziewczęta!!

witamy witamy i do częstszego zaglądania zapraszamy :-D

ja korzystałam z tych zajęć co podała Madzianka aktywne 9 miesięcy w mieście kobiet polecam :-D

jeśli szkołą rodzenia to przy szpitalu gdzie chcesz rodzić poznasz położne a to pomaga :-D ja chodziłam do szkoły rodzenia przy lubartowskiej - bardzo sobie chwalę obie położne które prowadziły szkołę i bardzo mi pomogły w szpitalu :-D

za tą czekoladę z bitą śmietaną będe bić po łapkach!!!
ja już mam 10 cm więcej w talii :szok:

maltanka kochana gdzie Ty sie podziewałaś ????????

maltanka ja też się w swoje kurtki mieszczę ale chyba od 3 lat nie kupiłam sobie nowej kurtki i cóż są już przechodzone a chciałam coś ładnego :sorry2:

kochana to TY nie wiesz ze my jesteśmy najlepsze na smutki ?? raz dwa je odgonimy :-D:-)

misia zaraz ci coś prześlę na pw :-D

Fornetka oby mały szybko przestał marudzić :tak::tak::tak: przytulaski dla Nikosia

Talia brawa dla Gabi silna dziewczynka

Madzia u mnie też zimne kaloryfery a już by się przydało ciepełko np w łazience ...
co do placu zabaw to nie ma sprawy :-D mamy czas :-D

witajcieW

dzieki, ze pamietacie o Julce :) chyba sie jej podoba w przedszkolu, troche placze przed sala , ale za 2 min jesy juz ok :) wiem, bo podgladam czasem przez okienko :p
Po moim wirusie nie ma juz sladu :D:D:D
talia pisalam Ci kiedys o tej lyzeczce co madzieńka pokazala, mysle ze warto spróbowac. Ja przynajmniej bym tak zrobila
maltanka oj chyba jesienna depresja Cie dopadla :p mysle, ze spotkanie z madzia i Jula postawi cie na nogi :D:D:D
madzienka swietny ten plac zabaw, musze sie kiedys wybrac!
antuanet fajnie, ze wrocilicie juz, to prawda strasznie szybko minelo :p trzebaby sie jakos spotkac jak pogoda pozwoli :)
madziara kurcze zaskoczylas nas z tym przedszkolem :p chyba wczesniej nie planowaliscie wyslania Julka? Trzymam kciuki za pierwszy dzien, napewno bedzie dobrze :)

zmykam, bo dzien mi sie konczy a jeszcze mam troche do zrobienia :p milego wieczorku :):)

hej ja tylko daję znać że jeszcze żyję:tak:choć ledwie daję radę, Mikołąj dalej ma cięzkie noce a co za tym idzie je bezsenne:no::no:, edwie łażę, ledwie widzię na oczy, dziś rano wstawiłam pustą filiżanę do mikrofali, bez mleka:no::baffled::-D:-D w pracy też ledwie się wyrabiam, i wogule jakas depresja mnie dopada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie smęcę wam tylo życzę miłego wieczoru:tak::tak:

Czesc dziewczyny melduje jedynie ze zyje wróciłam dzisiaj do pracy wkoncu do siebie i nie mam juz na nic czasu. Mateusz od poniedziałku zaczyna marudzic juz jak sie zblizamy do przedszkola w pon w szatni a dzisiaj juz na parkingu ale jestem zadowolona juz lepiej ja to znosze a on tylko marudzi przed wejsciem pozniej ponac nic nie placze i odbieramy o suchego nadal i nie płaczaceo. jestem dumna z mojego chłopaczka:-)drugi trudny etap to pewnie lezakowanie ciekawa jestem jak to bedzie w tym tyodniu jeszcze mu darujemy
Madziara oby Julkowi sie spodobało i Ty bardzo sie nie stresuj chociaz mi było i nadal troche jest ciezko
Senio dzielna masz core

reklama
Czesc dziewczyny melduje jedynie ze zyje wróciłam dzisiaj do pracy wkoncu do siebie i nie mam juz na nic czasu. Mateusz od poniedziałku zaczyna marudzic juz jak sie zblizamy do przedszkola w pon w szatni a dzisiaj juz na parkingu ale jestem zadowolona juz lepiej ja to znosze a on tylko marudzi przed wejsciem pozniej ponac nic nie placze i odbieramy o suchego nadal i nie płaczaceo. jestem dumna z mojego chłopaczka:-)drugi trudny etap to pewnie lezakowanie ciekawa jestem jak to bedzie w tym tyodniu jeszcze mu darujemy
Madziara oby Julkowi sie spodobało i Ty bardzo sie nie stresuj chociaz mi było i nadal troche jest ciezko
Senio dzielna masz core

Marzenko dzielny Mateuszek.....szykuje sie popoludniowe spotkanie wiec zajrzyj na spotkaniowy

Sienio super że Jula daje radę w przedszkolu:tak:

Do góry