reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

reklama
Nie wiem czy praktyczne czy nie, w każdym razie bekowe ;)
Jak to zobaczyłam w sklepie na żywca to o mało nie turlałam się po ziemi ze śmiechu ;)
Czego to ludzie nie wymyślą :p

Jedno wiem na pewno - Olo zrobiłby furorę na ulicy :D

Ja mam mieszane uczucia, ale chyba swojemu maluchowi bym nie założyła jednak "smyczy", lepiej już niech się wywali, przynajmniej na drugi raz się nauczy ;)
To tak jak z chodzikiem, trochę sobie rodzice uciekają od odpowiedzialności za bardzo ułatwiając sprawę, a dziecko nabiera złych nawyków..

ja tez nie akceptuje tych smyczy jeszcze brakuje by dziecku kaganiec na buzie załozyc!!!!!!!!

nie praktykowalam i nie bede bo to kolejny wymysl zupelnie nie potrzebny tak jak chodziki

A ja chyba kupie. Te z plecakiem.
I to nie ze wzgledu na wygodnictwo, a bezpieczenstwo mojego synka, bo wiem, jaki on jest gdy sie z nim spaceruje. Zobaczy cos fajnego i leci, bez myslenia w ogole... A przeciez niedlugo dojdzie wozek... i ciezko bedzie mi ogarnac dwójke, nawet jesli Olo bedzie na tej dostawce do wozka :

Zobacz załącznik 283169

I powiem szczerze, ze nie podobaja mi sie te szelkowe w ogole, tez kojarza z psem, a najgorzej jak dziecko ma w ogole na nadgarstek to zalozone... Ale z plecakiem wyglada ok (wedlug mnie oczywiscie). No i roznica jest jak sa rodzice z jednym dzieckiem i doslownie ciagna je na smyczy (siostra K.)..a inaczej jak wlasnie kobitka z 2 lub nawet 3 czasami...

omg Harsza skąd ty takie wózko-busy wynalazłaś?:-D może chcesz nam cos powiedzieć ad mnogosci swojej ciąży? :-D

a co do smyczy - ogólnie taki wynalazek mnie też nie przypada do gustu...po za jednym przypadkiem... jeśli zdarzyłoby mi się pójść z dzieckiem do jakiejś galerii handlowej chyba byłabym w stanie coś takiego zafundować bo tak żyłabym w stresie że zaraz mi ucieknie...;-)

reklama
Do góry