reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Witam Mamusie :*
Zastanawiam się dziś od rana nad wózkiem, nie wiem co mnie tak wzięło bo wiem, że jeszcze jest za wcześnie ...
Spodobały mi się dwa modele:
3w1 Espiro GTX 2010 + fotel, torba, folia, pompka (1216143445) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
CONECO V3 Mustang KOLORY 2010!! +PIONEER!! W=0ZL ! (1223713274) - Aukcje internetowe Allegro

Mnie ogólnie interesują wózki wielofunkcyjne+fotelik.
Co myślicie o tych wózeczkach?

mi się też takie podobają, ale ja to się nie znam, musiałabym najpierw w sklepie obejrzeć :zawstydzona/y: cały czas jestem niezdecydowana, ale myślę, że jak uda mi się dostać taki wielofunkcyjny wózek na allegro taniej, to kupię.

reklama
Harsharani- powiem Ci ze nie podobają mi się te rodzaje wózków które są na fotkach- te tzw.tandemy :no::no:. Ja będę chciała mieć na widoku oba maluszki a nie jeden za drugim poza tym maluchy będę na równej pozycji, będą się czuć i widzieć a to daje dużo spokoju na spacerkach:-D:-D...ale z tego co wiem to te wózki są bardzo popularne :tak::tak:

Harsha a ja znalazłam coś speszyl fo ju :D i Twojego Olafka :D

5_16a4d8133079.jpg

4_16a4d8133079.jpg

3_16a4d8133079.jpg

1_16a4d8133079.jpg

Harsharani- powiem Ci ze nie podobają mi się te rodzaje wózków które są na fotkach- te tzw.tandemy :no::no:. Ja będę chciała mieć na widoku oba maluszki a nie jeden za drugim poza tym maluchy będę na równej pozycji, będą się czuć i widzieć a to daje dużo spokoju na spacerkach:-D:-D...ale z tego co wiem to te wózki są bardzo popularne :tak::tak:

Milutek powiem Ci szczerze, ze tutaj to wlasnie tylko takie sie widuje, chyba ze ten cosatto, ale moze to ze wzgledu na szerokosc chodnikow (i wcale nie zartuje mowiac to :-) )

Malinaa, takiego czegos za to jeszcze nie widzialam... Znaczy sie z rowerkiem...Bo ostatnio widzielismy taka nakladke jak do motoru dwuosobowego :D W sumie to nawet dobry pomysl, ale na spacery, bo np do sklepu nie bardzo... Chyba nad tym pomysle i tak :) Bo na pewno kupuje buggy board dla Olika :)

reklama
Wygląda fajnie, ale gdzie miejsce dla mamy? :p nad tą rurką będzie pchać? xD

aaa, już widzę, widzę! to się z boku przypina ;p

Do góry