Kurde drogie te chusty;(
Tanie nie są, ale jak macie jakąś okazję to może niech ktoś Wam kupi w prezencie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde drogie te chusty;(
ja też mam stresa przed seksem i do tego strasznie mi się nie chce, mam poprostu leniaPowiedzcie mi, te które się nie zabezpieczają czy wy tez macie stresa przed seksem ??Bo ja od razu widzę mój poród przed oczyma!!!Nie wie czy to normalne![]()
ja w baby bjorn nosilam mala tylko raz i to bardzo krotko bo w sumie nie bardzo mam gdzie ja nosickoriander jak Ci się sprawdza nosidełko? mój mały nie jest zadowolony mam wrażenie ze jest mu niewygodnie, pręży się i stęka i za chwilę płacz
a masz moze od kogo pozyczyc na wyprobowanie? Ja za daleko mieszkamstrasznie drogie, kurcze jak małemu się nie spodoba to co wtedy:/
u nas sie sprawdziala metoda odkladania do lozeczka- jak placz wyjmowanie na chwilke az sie uspokoi i odkladanie- znowu placz znowu wyjac na chwilke utulic i odlozyc i tak kilka razy(albo kilkanascie..), teraz mala zasypia juz sama w pare minut wiec chyba metoda dziala :-)kurcze książka którą znalazłam w internecie dotycząca zasypiania samodzielnego dziecka jest beznadziejna i teraz nie wiem jaki sposób wybrać, macie jakiś pomysł?
ciesze sie, sliczna waga, widocznie nasze damy lubia wystawiac jezykiWróciłam od pediatry, mała waży 6330 grco do języczka to lekarz stwierdził, że nie widzi nic niepokojącego gorzej by było gdyby miała prawie cały czas język na wierzchu,
gratulacje dla cioci i mamy!!! Ale super porod marzenie,,,ja to musialam przec trzy razyjest chlopak!!!!:-):-):-)
dwa parte i bylo po porodzie a tatus przespal porod na lawce przed porodowka
eagle pisalam ci juz ale chyba nie zauwazylas mojego postu :-( Nie martw sie kochana na pewno wszystko sie ulozy, ja jak patrze na dziecko mojej kolezanki z niedosluchem jak sie wspaniale rozwija to w zyciu bym nie powiedziala ze cos z jego sluchem nie tak. teraz robia takie fikusne malenkie aparaciki, nie ma szansy go nawet zauwazycwitajcie
ja miałam kiepską nockę, dzieciaki oczywiście spały ale ja jakoś nie mogłam, najpierw problem z zaśnięciem a i tak budziłam się co chwilę, zbyt dużo myśli na raz
póki co staramy się zaakceptować nową dla nas sytuację wiem że dopiero wszystko przed nami i jeszcze nie potrafię spokojnie o tym mówić czy pisać, potrzeba czasu
na szczęście dalecy jesteśmy od zastanawiania się dlaczego to? dlaczego my?
myślę że to dobre podejście bo i tak by to nic nie zmieniło, najważniejsze teraz to to co możemy zrobić dla małego, dla nas i tak jest on najukochańszym i najwspanialszym Synkiem na świecie
lena, zyraffka, kajdusia, gosiagro, ewelinka307, kasiajanicka, Milka26, Klementinka, avena, magdalena79, Alusia, izia_tcz, nadika dziękuje za wszystko co napisałyście
To nie chodzi o spinanie sięTylko po prostu żeby nie powtarzać takich bzdur
co ma piernik do wiatraka
Mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam!!!