reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witam i ja :)
w ten weekend również Fifi ma chrzest :) my robimyu moich rodziców w domu, jedzenie zamówiłam w cateringu, tylko ciasto i tort we własnym zakrese, z czego tort tez zamówiłam :) musze dzis się zorganizowac i do sposiedzi isć
największą schizę mamy z chrzestną- od bierzmowania 10 lat temu nie był a u spowiedzi i jak jej ksiądz rozgrzeszenia ni da? bo ona to bujne życie prowadziła..... więcej się nie dam na takie ustępstwo namowić, że to męża siostra i on byy bardzo chciał...

u nas ładna pogoda, w planach mamy spacer i wypad do lumpeksu :) a potem spowiedź :)

reklama
Dicoflor podaje się raz dziennie dla tych co karmią piersią troszke się odciąga mleczka do butelki i wsypuje zawartość kapsułki a dla tych co karmią mleczkiem modyfikowanym wsypuje się do mleczka normalnie

Ja daje do herbatki.

Mój Jasiek razem z siostra ogląda Hane Montane, Jonasów i Sonny.
:) A u dziadka to ostatnio nawet na boks zaglądał.

Gosiagro, mi_mi - no właśnie skubana znowu przespała całą noc:tak:Paracetamol dostała o 18 i to w najmniejszej dawce i czyżby aż tak podziałał?W każdym razie nie obudziła się z płaczem i rano też była spokojna i radosna że hoho, uśmiechała się cały czas. Więc już nie wiem co to. Do lekarza narazie nie idę, zobaczymy jak dzisiaj będzie, może to wcale nie ząbki
mi_mi - to dobrze że małą nie gorączkowała po szczepieniu:tak:a TV no ba, uwielbia, Vive lubi ale jej nie pozwalam:-)
Perfecta - moja mała zasypia ok 21 i śpi do 6(7), ostatnio miała bunt i dwie nocki się budziła z płaczem, dzisiaj znowu przespana i też mam nadzieję że tak już zostanie
Emalia - mniam, mniam jakie pyszności z grzybków, u mnie ten syropek dosłownie wymiatał kupkę, ale też dużo dziewczyn polecało dicoflor, ja nie używałam. Miałam też acidolac baby ale nie widziałam poprawy. A lekarka mi powiedziała że jak zacznie jeść owocki pierwsze to jelitka będą lepiej pracować, więc już niedługo. I właśnie housik dzisiaj:-):-)dzięki za przypomnienie
Kasiajanicka - tak to jest właśnie z tą rodziną, dlatego u mnie przyjaciółka będzie chrzestną i uważamy że to super wybór, a męża siostra trochę zawiedziona bo liczyła że to ona będzie, ale nigdy nawet nie wspominaliśmy o tym i nie jest powiedziane że rodzeństwo ma być chrzestnymi.

U mnie supr pogoda, ciepełko i niebo błękitne, juuuppiiii!!!!!Wczoraj połowa spacerku była w deszczu.

Witam czerwcóweczki!

Ale ostatnio pogoda do bani... jak tu sobie spacerek zaplanować jak cały czas się zbiera na deszcz? Już nie wspomnę o praniu które wisi na balkonie drugi dzień i wyschnąć nie może... :(

Czy któraś już może odważyła się przełożyć maluszka do spacerówki? Oczywiście do takiej którą można całkowicie położyć? Mój mały jest coraz większy a gondolka taka mała... problem polega na tym że gondolka bardzo dużo zajmuje miejsca w samochodzie a czeka nas podróż do mamy na miesiąc i nie wiem czy mi się zmieści... muszę zobaczyć jak ta moja spacerówka wygląda...

Wszystkim solenizantom i solenizantkom wszystkiego NAJ!!!

Witajcie moja pierwszy raz od 2 miesięcy usnęła sama w dzień w łożeczku a ja już w kuchni szybko robię pulpeciki z ziemniaczkami;)Ja mam zamrżonekrokiety ale raczej nie bedę jadła bo małej grzyby mogą zaszkodzić ponoć dzieci do 6 r. ż nie mogą ic jeść!!!

Witam, u nas paskudne pogody ciąg dalszy, a i w domu wcale cieplo też nie jest. Byłam z oskarem znowu u lekarza, i dostał kolejne leki - narazie o skierowaniu do laryngologa zapomniała al jak te lki nie pomoga to we wtork dostanie już antybiotyk, bo to juz trzeci tydzien kataru i trzeci zestaw leków które działają tak sobie - a kazdy zestaw ok 60 zł:angry: Widze że mu ten katar coraz bardziej przeszkadza i w nocy nie może przez to spać - dzisiaj to była jakaś masakra - od 2 się wircił i rzucał.

miłego dnia

Witojcie dziołchy :-D

Wypiłam kawe, objadłam sie ciasteczkami, powystawiałam troche rzeczy na www.mojeciuchy.pl :tak:, mał w łozeczeku lezy i patrzy sie z zaciekawieniem w karuzelke :-)

Wiec ,ze szczepiena nici :no:, pielegniary nie ma, a ta pinda powiedziala mi ostatnio we wtorek,ze w czwartek ona bedzie i kuzwa nie było jej :angry: jeszcze smiała stwierdzic,ze ona mi mowila,ze jej nie bedzie :wściekła/y:głupia jakas.

A moj smrodek to na wieczor tak dał nam popalic,bo on wogole nie do spania tylko do gadania :szok::szok::szok: my juz z D. oczy na zapałki,a dzinks gada w najlepsze i sie zaciesza :shocked2:,no,ale koniec końcow w końcu usunął i wstał o 7:15 :-)

Zdecydowanie szukam sponsora na odssysanie tłuszczu :-D:-D:-D hehe masakra z tym brzuchem moim :szok::zawstydzona/y:

Ktora tam ma 100%libido , dawaj no troszkę,bo chłop mnie męczy :-D:-D:-D:szok:

Witojcie dziołchy :-D

Wypiłam kawe, objadłam sie ciasteczkami, powystawiałam troche rzeczy na www.mojeciuchy.pl :tak:, mał w łozeczeku lezy i patrzy sie z zaciekawieniem w karuzelke :-)

Wiec ,ze szczepiena nici :no:, pielegniary nie ma, a ta pinda powiedziala mi ostatnio we wtorek,ze w czwartek ona bedzie i kuzwa nie było jej :angry: jeszcze smiała stwierdzic,ze ona mi mowila,ze jej nie bedzie :wściekła/y:głupia jakas.

A moj smrodek to na wieczor tak dał nam popalic,bo on wogole nie do spania tylko do gadania :szok::szok::szok: my juz z D. oczy na zapałki,a dzinks gada w najlepsze i sie zaciesza :shocked2:,no,ale koniec końcow w końcu usunął i wstał o 7:15 :-)

Zdecydowanie szukam sponsora na odssysanie tłuszczu :-D:-D:-D hehe masakra z tym brzuchem moim :szok::zawstydzona/y:

Ktora tam ma 100%libido , dawaj no troszkę,bo chłop mnie męczy :-D:-D:-D:szok:

he he ja mam ponad normę libido;)

reklama
Dziewczyny jaki ja mam ubaw z nowej umiejętności mojego syna to szkoda gadać :-D:-D:-D
Zaczął sobie wyjmować smoka z buzi, a wygląda to mniej więcej tak, że buzia z całej siły ssie, żeby smok nie wyszedł z buzi, a ręka z całej siły ciągnie, żeby go z buzi wyjąć. :-D:-D:-D A z powrotem jeszcze włożyć nie potrafi. Właśnie zasnął, a za chwilę słyszę, że kwęka. Wchodzę do pokoju i widzę jak trzyma smoka tyłem do przodu i ssie na pół śnie ten element do chwytania i marudzi, że nie fajnie :-D:-D:-D

Do góry