reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no dziewczyny, co dzień następna w ciązy, oby tak dalej, marylka gratulacje ogromne!!!!!!!!!!
a ja oblałam prawko, stres mnie zjadł...gorzej niż przed maturą:baffled: ale idiotka ze mnie.

reklama
Dzięki poziomki, szczerze mówiąc, jak wysiadłam z tego auta, to odetchnęłam z ulgą, że już po wszystkim :no: oblałam na placu, na łuku! Który robiłam wcześniej bez problemów, masakra :angry: raz mi zgasł (jakoś sprzęgła nie mogłam wyczuć) a drugi raz podobno samochód wystawał za linię zatrzymania. Osz cholerka! Brzuch mnie boli, łeb mi pęka, a jeszcze zestresowałam się gorzej, bo po teście czekałam godzinę (!) żeby mnie ktoś łaskawie na plac zaprosił, ostatnia byłam. Ale może i lepiej sie stało, bo jak wysiadłam, to zaczęła się burza i lało, dobrze, że nie musiałam jednak w miasto jechać :-D
A co do staranek moich - mam dziś 43 dc. Rano miałam niby wzrost temperatury, ale nie wiem czy nie od stresu. Zobaczymy jutro. Nawet jeśli to owu, to bez szans na ciążę, bo męża brak. Wprawdzie dziś przyjedzie, ale pewnie już po ptokach. Generalnie dzień do d...y.:baffled:

Hej wszystkim!
Marylka gratulację, ach jak ja Ci zazdroszczę. Proszę o przesłanie dobrej mocy, bo wczoraj zaczęliśmy staranka.
Kahaka nie przejmuj się tym egzaminem, następnym razem będzie dużo lepiej.

no dziewczyny, co dzień następna w ciązy, oby tak dalej, marylka gratulacje ogromne!!!!!!!!!!
a ja oblałam prawko, stres mnie zjadł...gorzej niż przed maturą:baffled: ale idiotka ze mnie.

Nie przesadzaj, ludzie oblewaja nawet dobrze jezdzac. Nastepnym razem sie wyluzujesz :) Nie jestes idiotka tylko niepotrzebnie sie zestresowalas. Nie ma co sie denerwowac, przeciez to nic takiego :) Kiedy masz nastepny egzamin?
na pocieszenie dla Ciebie i wszystkich dziewczyn które kiedys nie zdały : YouTube - nauka jazdy kobieta jest bezbłędna :D

Poziomki masz dbać o siebie i o fasolke! Natychmiast do łóżka!

Karolciak nie denerwuj sie, nerwy potęgują ból!

Ja sie lepiej czuje, przejdzie mi za kilka dni, jak mnie mąż zaczął masować to dopiero wtedy wyczułam jak mnie plecy bolą... masakra, pięknie mnie przewiało - ale tak to jest jak sie myje głowe a potem wychodzi z domu :D

Dzięki dziewczyny :)* ja się nawet nie przejmuje za specjalnie, że nie zdałam, bo nie nastawiałam się na sukces za pierwszym razem. Tylko bardzo przeżyłam ten egz, nie sądziłam, że to aż taki stres!
A następny jeszcze nie wiem kiedy mam. Musze ochłonąć ;-)
Już bym chciała dostać tą przeklętą @!!

Mononoke, dzięki Ci babo Kochana za ten filmik!!! "Nie widzi, że Tyś jest blondynka i L-ka" no nie mogę!!! :-D Na szczęscie ja aż tak beznadziejna nie jestem, chociaż też blondynka :-)

Dzięki dziewczyny :)* ja się nawet nie przejmuje za specjalnie, że nie zdałam, bo nie nastawiałam się na sukces za pierwszym razem. Tylko bardzo przeżyłam ten egz, nie sądziłam, że to aż taki stres!
A następny jeszcze nie wiem kiedy mam. Musze ochłonąć ;-)
Już bym chciała dostać tą przeklętą @!!

Ja pojechalam na egzamin z przeswiadczeniem, ze nie zdam, a rano powiedzialam rodzicom ze w gole nie jade :D I tak sklocona z tata, cala zla pojechalam :D Spoznilam sie do tego wszystkiego i na ostatnia chwile udalo m isie trafic bo akurat mnie wywolywali :D Olalam to wszystko bo wiedzialam ze i tak nie zdam (dzien wczesniej mialam ostatnia 5cio godzinna jazde i robilam takie glupoty ze szok) ... no i jak na zlosc zdalam :D Mowie Ci to jest jak ze starankami - LUZ!!! I tyle... po prostu trzeba sie odstresowac :D Nie martw sie, za drugim razem bedzie juz lepiej :)
No i gdzie ta Twoja @? Ktory to juz dzien ? 43? 44? Masakra... a nie masz jakis objawow na @?

reklama
Hej dziewczyny-ja to dopiero głupia jestem!!!
Okazało się, że na jutro mam tego gina!!! Tak się doczekać nie mogłam, że dzień za wcześnie pojechałam hehe Nie no byłam przeświadczona, że mam wizytę na 16 września [czwartek]
Tak więc jadę jutro raz jeszcze.... Mojej @ nadal nie ma... który to już dzień? hmm ostatnio 9 sierpnia miałam... ile to już dni....

kahaka: nie martw się-ja zdałam za 4 razem :) A w chinach rekordzistki zdają po 960 razy! 960 razy zdawała na prawo jazdy - Moto - WP.PL

Do góry