karolciak22
Fanka BB :)
Mononoke a co tam u Ciebie?? jak samopoczucie?? Bo tutaj juz same zaciązone prawie sa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mononoke a co tam u Ciebie?? jak samopoczucie?? Bo tutaj juz same zaciązone prawie sa![]()
Mononoke a Ty może byś się z tym do lekarza wybrała. To nie jest nic groźnego??
Mononoke jak nie przejdzie to idz do lekarza...chociaz moj kregoslup tez najlepiej bym wymienila ale narazie nic z nim nie robie...a boli czasami strasznie a wcale go nie obciazam ale ostatnio mialam jakis miesiac temu bole wiec narazie jest ok...
My tez w tym miesiacu zero przytulanek..masakra;-(
Dalej masz zwolnienie? to przynajmniej masz sie kiedy pouczyc...
A ja tez mam remont w pracy z ktorego sie wcale nie ciesze bo blok ocieplaja i wiertaja wlasnie tak ze glowa pęka..
Dziewczyny mam do Was pytanko szczegolnie do Ciebie Lilith bo mialas wymrazana nadzerke..bo jakos dzinie sie czuje mam wzety brzuch ale to moze po jedzeniu...ale boli mnie na dole jakbym miala jakis strupek tam w srodku czy cos..dziwne to jest...i nie wiem czy wszytsko ok po tym zabiegu troche mnie to martwi..;-( Tez tak mialas?? bo uplawy uplawami ale po zabiegu noc nie przespana ze skurczami a teraz to...;-(