reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Maryla, ja również serdecznie gratuluję !!!
Mówi nam tu zaraz jak się czujesz :)

Kurde, ale się posypało, jedna za drugom, jak miło, na prawdę :D

Mononoke a co tam u Ciebie?? jak samopoczucie?? Bo tutaj juz same zaciązone prawie sa:D

Same ciężarówki :>
U mnie w zasadzie ok, oprocz tego, ze cos mi sie z kregoslupem stalo i mnie boli od niego cala glowa juz chyba 4 czy 5 dzien... Glowe mam w ogole taka ciezka i jakby zcierpnięta, szczegolnie z tyłu od karku, ktorego juz prawie w ogole nie czuje:/ ... masakra, no i do tego dochodzi bol od zatok wiec w ogole mam glowe do wymiany :> Dopoki mi nie przejdzie to nie bedzie staranek... zreszta i ta ten miesiac mielismy sobie odpuscic...
Wkurzam sie jeszcze bo egzamin mam w niedziele a tak mi sie nie chce uczyc ze szok... masakra.

Ale ciesze sie bo przyszli robotnicy i powolutku zaczynam widziec zarys dachu :)

a co u Ciebie?

Mononoke a Ty może byś się z tym do lekarza wybrała. To nie jest nic groźnego??

Nie, nie spokojnie, nie boli mnie jakos przerazliwie, po prostu taka jest od kregoslupa, ostatnio ciagle lezalam albo siedzialam na lozku opierajac sie o sterte poduszek wiec to pewnie od tego. Przejdzie za kilka dni, a jak nie to pojde do lekarza. Poki co zaczelam brac ibuprom zatoki i maz smaruje mnie taka mascia rozgrzewajaca po ktorej jest mi troche lepiej :)

Mononoke jak nie przejdzie to idz do lekarza...chociaz moj kregoslup tez najlepiej bym wymienila ale narazie nic z nim nie robie...a boli czasami strasznie a wcale go nie obciazam ale ostatnio mialam jakis miesiac temu bole wiec narazie jest ok...
My tez w tym miesiacu zero przytulanek..masakra;-(
Dalej masz zwolnienie? to przynajmniej masz sie kiedy pouczyc...
A ja tez mam remont w pracy z ktorego sie wcale nie ciesze bo blok ocieplaja i wiertaja wlasnie tak ze glowa pęka..
Dziewczyny mam do Was pytanko szczegolnie do Ciebie Lilith bo mialas wymrazana nadzerke..bo jakos dzinie sie czuje mam wzety brzuch ale to moze po jedzeniu...ale boli mnie na dole jakbym miala jakis strupek tam w srodku czy cos..dziwne to jest...i nie wiem czy wszytsko ok po tym zabiegu troche mnie to martwi..;-( Tez tak mialas?? bo uplawy uplawami ale po zabiegu noc nie przespana ze skurczami a teraz to...;-(

Mononoke, dokładnie jak nei przejdzie idz do lekarza. Chyba, że takie bóle krzyża są u Ciebie czymś normalnym plus te bóle głowy i zatoki. By się czegoś poważnego nie zrobiło z tego.

Karolciak, niestety z tym nie pomogę bo nie pamiętam już :( Jedyne co, to ten zakaz przytulanek, dziwne upławy czy tam plamienie i ból jak na @ ale tylko na początku. Później na prawde nie pamiętam :( To było z 8 lat temu, więc tez nie ma co porównywać. Mam nadzieję, ze inne dziewczyny coś będą wiedziały.
A patrzyłaś na necie??

Mononoke jak nie przejdzie to idz do lekarza...chociaz moj kregoslup tez najlepiej bym wymienila ale narazie nic z nim nie robie...a boli czasami strasznie a wcale go nie obciazam ale ostatnio mialam jakis miesiac temu bole wiec narazie jest ok...
My tez w tym miesiacu zero przytulanek..masakra;-(
Dalej masz zwolnienie? to przynajmniej masz sie kiedy pouczyc...
A ja tez mam remont w pracy z ktorego sie wcale nie ciesze bo blok ocieplaja i wiertaja wlasnie tak ze glowa pęka..
Dziewczyny mam do Was pytanko szczegolnie do Ciebie Lilith bo mialas wymrazana nadzerke..bo jakos dzinie sie czuje mam wzety brzuch ale to moze po jedzeniu...ale boli mnie na dole jakbym miala jakis strupek tam w srodku czy cos..dziwne to jest...i nie wiem czy wszytsko ok po tym zabiegu troche mnie to martwi..;-( Tez tak mialas?? bo uplawy uplawami ale po zabiegu noc nie przespana ze skurczami a teraz to...;-(

Przejdzie , przejdzie, czytalam na necie i ludzie maja to samo - od kregoslupa wszystko. Ale w razie czego zglosze sie do lekarza w przyszlym tygodniu, no chyba, ze sie pogorszy (w co watpie) to wczesniej. Poki co nauka, pisanie i lezenie tak zeby z glowa bylo ok. Przytulanki sa, ale krotkie bo glowa boli... no i poki co trzeba uważać żeby nie wpasc :D Postanowilam sobie, ze w nastepnym cyklu nie bede sprawdzala kiedy mam plodne i nic na sile, normalnie kiedy nam sie zachce to beda przytulanki. :p

karolciak
biedaku moze Ty idz do lekarza? albo chociaz zadzwon - nie zaszkodzi.

Własnie mało czytałam na necie bo tylko znalazlam opinie o samym zabiegu a zadko kto pisze co pozniej mu dolegalo z tego wnioskuje ze raczej zadko kto mial inne dolegliwosci jak tylko uplawy;-( a wole nie szperac za duzo w necie na ten temat bo juz tez wyczytalm opinie ze ktos tam dzidzi nie moze miec po krio ze wogole sie nie powinno usuwac nadzerki przed ciaza itp wiec wole zyc w niewiedzy...

reklama
Karolciak lekarz nie dał ci recepty na jakiś lek przeciwzapalny czy przeciwbólowy? Od kiedy to leczenie musi boleć, mamy XXI wiek... Ja bym na twoim miejscu skonsultowała się z innym lekarzem. Czasem podczas wymrażania/wypalania nadżerki dochodzi do różnych uszkodzeń. Dobrze byłoby to sprawdzić.

Do góry