Hej no to mnie ubiegłaś- chciałam wstąpić do pracy w piątek po drodze z uczelni i zapytac kiedy mamy te przeceny w pracy a ty już masz te wspaniałe newsyA propos wyprzedaży w H&M. Wczoraj dzwoniła do mnie kumpela z pytaniem czy wiem już jaka płeć, bo od 28 jest wyprzedaż, a ona nie wie czy na chłopaka czy na dziewczynkę odkładać![]()
reklama
ja się woziłam w bliźniaczej czerwonej kobyleDzizas widziałam na żywca podobny, kobyła wielka![]()
A pamiętacie swoje wózki?? Mój potem jeszcze wędrował po rodzinie trochę, to zapamiętałam jak byłam starsza, miał duże koła i ala skórkową gondolkę w kolorze sraki z białym paskiem przez środek i metalowym koszem pod spodem hahahaha![]()
A pamiętacie swoje wózki?? Mój potem jeszcze wędrował po rodzinie trochę, to zapamiętałam jak byłam starsza, miał duże koła i ala skórkową gondolkę w kolorze sraki z białym paskiem przez środek i metalowym koszem pod spodem hahahaha![]()
...........jeździłam takim samym..............
przynajmniej co do koloru
futrzakowa
yea! to ja!
Dzizas widziałam na żywca podobny, kobyła wielka![]()
ja z kolei nie miałam gondolki tylko od razu spacerówkę(pewnie jak już troszkę siedziałam to wtedy zaczęłam jeździć wózkiem)...moi rodzice nie mieli po kim dostać wózka a na nowy nie było pieniążków... ale żyję i mam się dobrze

kasienka77
Fanka BB :)
hahahDzizas widziałam na żywca podobny, kobyła wielka![]()
Ja mialam podobno ten sam model tyle,że bordowy , nie jestem w stanie sprawdzić zdjącia czarno-białe
H
Harsharani
Gość
Ja dzisiaj znalazlam takie 'cudo'... Nie wiem czy nazwac to rowerem, ktory jest rowniez wozkiem dzieciecym, czy wozkiem, ktory moze sie zmienic w rower dla rodzica....
Galeria - elitebaby.pl
Galeria - elitebaby.pl
Ja dzisiaj znalazlam takie 'cudo'... Nie wiem czy nazwac to rowerem, ktory jest rowniez wozkiem dzieciecym, czy wozkiem, ktory moze sie zmienic w rower dla rodzica....
Galeria - elitebaby.pl
kurcze powiem ci te to nawet pomyslowe ehehhhen mam cwiczy po porodzie a dziecko ma przyjemnosc jak dla mnie super
Galeria - elitebaby.pl
Ale super

p.s. o Matko- ile to kosztuje

Musiałabym chyba z 10 tys.wydać żeby wyposażyć to we wszystkie podstawowe rzeczy typu błotnik, adapter czy choćby siedzonka dla mojej dwójeczki

Ostatnia edycja:
H
Harsharani
Gość
No :-( Ceny to maja wielkie... Ale milutek, tam jest w galerii 2 dzieci w jednym. czyli mozna
reklama
Tak tak- zauważyłam- a dotacje na to jakieś są socjalneNo :-( Ceny to maja wielkie... Ale milutek, tam jest w galerii 2 dzieci w jednym. czyli mozna![]()
Podziel się: