reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

muszę Was troszkę pomęczyć ale postaram się żeby to był ostatni raz
dlaczego nie ma zdjęcia które wczoraj było? chodzi mi o to pod moim profilem w lewym górnym rogu
szkoda że nie mogę pokazać Wam zdjęć mojego synka, dopiero za pół roku :(

reklama
Słuchaj, możesz tu zamieścić zdjęcia :) My mamy wątek zamknięty bo niektóre mamy nie życzą sobie zamieszczania zdjęć na ogólnym, gdzie każdy ma dostęp. Chronią wizerunek dziecka. Ale ja czasem zamieszczam w poszczególnych wątkach, czasem na zamkniętym. Możesz spokojnie wrzucić tu fotki, z przyjemnością je obejrzę :)

Małgosia jak chcesz (myślę ze dziewczynki listopadowe zgadzają się też) wrzucaj i chwal się swoim Synkiem np. na listopadzie ;D Tak robi tez Sawi, która dopiero niedawno do nas dołączyła.
Co do znikającego zdjęcia nie mam pojęcia, może coś zle zapisałaś, chodzi Ci o awatarek? Wrzuć sobie jeszcze, musi mieć odpowiednią wielkość.

Przede mną cięzki weekand :-(rozchodze się z mężem.............

Oj kochana, przykro mi. Mam nadzieje, ze wszystko sie szybko ulozy pomyslnie.

Dzisiaj u nas imprezka na ulicy..................wszyscy sie obrzeramy i pijemy do rana............

Kinga super, podoba mi sie taka inicjatywa:) milego wieczoru zatem.

Spróbuję jutro zrobić...
W szufladę, nawet płaczu za dużo nie było, uderzenie widziałam,nie wyglądało na mocne. Ale za to puchnąć zaczęło nieźle! Teraz po prostu fioletowa śliwa na czole.

Biedactwo, ale moze to i dobrze ze jest siniak, a nie jakis guz podskorny. Siniak zejdzie zanim sie obejrzysz.

Moja tez dzis jakas sierotka byla, w szafke dwa razy wywalila, raz chciala otworzyc a raz biegla na czworakach i wyladowala czolem. Placz byl 3 razy, bo za trzecim razem spadla na sofie jak podskakiwala. Eeej te nasze maluchy, ledwo chodzic sie ucza a juz mysla ze moga skakac, biegac, obracac sie dookola.
Ja mala po malu usypiam, dzis jadla cyca tylko raz o 11 do snu a potem caly dzien to i owo i teraz myslalam ze mi lewa piers eksploduje:) Dosadzilam ja nawet bez kaszki, jak sie dorwala to szok, juz dawno tak nie ciagnela hehehe. Najadla sie i teraz tradycyjnie bryka po lozku:)

Małgosia wydaje mi sie, że żeby bylo widac awatar trzeba mieć chyba 20 postów (jakoś tak,a moze 30). Nastukaj szybko i sie pojawi;)

ze zdjęciami cos się wymysli zaraz hehe

A więc tak poniewaz ja jak zwykle na nocnej zmianie i nie mam z kim tego skonsultować to popelnię samowolę... hehehe (wiem, ze Kasiula jest za, więc sie nie boję :-) )
pytalam Was o ten album - czy by nie zrobic 2 (na zamknietym dla wstydliwych ;-) i tutaj dla ekhibicjonstów :-) )
Z pośród osób, ktore się wypowiedziały jedenj bylo wszystko jedno, jedna byla przeciw a jednak więcej za (kto sie nie wypowiedział, nie doczytał etc niech żąluje) w związku z tym zalożę albumik tu na listopadzie, na razie jako zwykły watek. Tu wkleic zdjęcie moze każdy. Jak nie zda egzaminu i wybierzecie jednak zamkniety to umrze smiercią naturalna ot co.

reklama
Do góry