reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a jak bym wygrala w totka to bym sobie kupila Nissana qashqai ale nie wygralam :(

no cóż ja tam ciągle dostaję smsy że wygrałam BMW :-D ale nie chce go bo nie miałabym gdzie postawić - pod blokiem mało miejsca, nie mamy garażu...ale jakoś to do nich nie dociera i usilnie mnie wzywają po odbiór ;-):-D

no cóż ja tam ciągle dostaję smsy że wygrałam BMW :-D ale nie chce go bo nie miałabym gdzie postawić - pod blokiem mało miejsca, nie mamy garażu...ale jakoś to do nich nie dociera i usilnie mnie wzywają po odbiór ;-):-D

i pomyśleć że ja też dostaje takie smsy, ale jeszcze nie zdążyłam odebrać swojej nagrody- brak czasu :):D

to na co wy jeszcze czekacie??? ja ostatnio w sms dostalam ze wygralam czek na 1 000 000 euro, ale stwierdzilam: po cholere mi tyle kasy???? nie oddzwonilam im:pppp

Hej laski ;-);-)

Ja dzisiaj tylko na chwilkę.

Juaska
kciuki zaciśnięte :-):-) Do mnie wciąż nie dochodzi to, że październikowe rozpakowywanie się jest już prawdą :szok::szok:

Ja już po małym remonciku :sorry2::sorry2: Nie dam chyba rady nadrobić wątku głównego, ale spróbuję jutro chociaż ogarnąć małe co nieco, jeśli chodzi o inne wątki :tak::tak:

Jutro mam wizytę u gin i pobieranie wymazu :sorry2::sorry2: Niestety bez USG :-:)-( No, ale najważniejsze, że dowiem się jak tam moje podwozie się trzyma :-):-)

Do napisania jutro
Słodkich snów :-D

hej dziewczyny

nie zagladalam przez weekend, a tu prosze, nowy dzidzius. podejrzewam, ze jeszcze ktos sie rozwiazl cichaczem, ale nie dal znaku. jak madline? ktos wie?
dawidowe - witaz z powrotem
juaska - kciuki zacisniete, daj znac
antenka - gratulacje
dobranoc i do napisania jutro.

reklama
Madlein chyba nadal w dwupaku z tego co pamięyam dziś mają odstawić cały fenoterol to sie zobaczy... :)
Dobranocka pomysł Idy z bandazem elastycznym na nadgarstki bardzo dobry, nie kazdemu pomaga ale mi np tak, więc próbuj.
Juaska kciuki trzymam i powodzenia!

Ja na kilka dni wypadne "z gry" co niestety bedzie sie wiązało z brakiem dostępu do neta - jak to przezyje to nie wiem, w kazdym bądź razie jakby coś się zaczynało dziać to jestem na wszelki "w" zaopatrzona w kilka Waszych nr tel to bede dawać znam a dziś musze się nachapać neta do woli tylko ciężko z tym będzie bo musze dziś poczynić ostatnie przygotowania i tym sposobem w planach na dziś:
- kończenie kącika Frania i przygotowanie łóżeczka (popołudniu fotki wrzuce)
- przygotowanie kącika Frania w łazience
- kontrola toreb i opisanie M która kiedy zabrać należy :)
- umycie butelek i laktatora
- porzadek w szufladach komody
- zmycie podłogi bo mnie denerwuja ślady psich łap :)

Chwilowo tyle ale na pewno cos mi do łba wpadnie jeszcze, cieżko będzie się wyrobić bo na pewno mnie bedzie do forum ciagło więc po kazdej wykonanej czynności obowiazkowa przerwa :) Musze to dziś porobić bo mam przeczucie że przyszły tydzień przyniesie niespodzianke a w tym już czasu na przygotowanie tego miec nie będę. Tak więc dziś - wicie gniazda etap końcowy :)

Aha, gdyby któras sie podczas mojej nieobecnosci rozpakowała to info prosze na PW i uaktualnie jak wróce :)

Do góry