Madlein chyba nadal w dwupaku z tego co pamięyam dziś mają odstawić cały fenoterol to sie zobaczy...
Dobranocka pomysł Idy z bandazem elastycznym na nadgarstki bardzo dobry, nie kazdemu pomaga ale mi np tak, więc próbuj.
Juaska kciuki trzymam i powodzenia!
Ja na kilka dni wypadne "z gry" co niestety bedzie sie wiązało z brakiem dostępu do neta - jak to przezyje to nie wiem, w kazdym bądź razie jakby coś się zaczynało dziać to jestem na wszelki "w" zaopatrzona w kilka Waszych nr tel to bede dawać znam a dziś musze się nachapać neta do woli tylko ciężko z tym będzie bo musze dziś poczynić ostatnie przygotowania i tym sposobem w planach na dziś:
- kończenie kącika Frania i przygotowanie łóżeczka (popołudniu fotki wrzuce)
- przygotowanie kącika Frania w łazience
- kontrola toreb i opisanie M która kiedy zabrać należy

- umycie butelek i laktatora
- porzadek w szufladach komody
- zmycie podłogi bo mnie denerwuja ślady psich łap
Chwilowo tyle ale na pewno cos mi do łba wpadnie jeszcze, cieżko będzie się wyrobić bo na pewno mnie bedzie do forum ciagło więc po kazdej wykonanej czynności obowiazkowa przerwa

Musze to dziś porobić bo mam przeczucie że przyszły tydzień przyniesie niespodzianke a w tym już czasu na przygotowanie tego miec nie będę. Tak więc dziś - wicie gniazda etap końcowy
Aha, gdyby któras sie podczas mojej nieobecnosci rozpakowała to info prosze na PW i uaktualnie jak wróce