reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
iza.malami a ile kosztuje inseminacja??
Sawi z tego co mówił mój lekarz to sam zabieg inseminacji kosztuje około 450zł, natomiast trzeba dodać, ze przed pierwszym zabiegiem kobieta jest stymulowana hormonami, monity prawie codziennie, bo trzeba dokładnie trafic na owulkę, a jak nie to pregnyl i dalej monit, a to niestety nie jest refundowane ( przynajmniej w Gdyni ), wiec za wizyty i hormony trzeba zapłacic, a i tak nie ma 100% pewności ze uda sie za 1 razem, wiec trzeba brac pod uwage kilka prób , a mnie nie stac nawet na 1:-(

reklama
SAWI- a u mnie dolina-czekan na ten dziadowski @-jak przyjdzie to chociaz bedzie mozna dzialac a tak-wisze w próżni...fajnie,ze zaczynasz cykl z Clo-zawsze to nadzieja...powodzenia!!

IZA- no ja sie dzis wypytalam kumpeli ,ktora jest po 4 inseminacjach i jest tak jak piszesz z kosztami....ponad 1000 zl trzeba liczyc.

mama masz racje, to jeszcze zalezy jak wygląda leczenie i czy wszystko jest ok z maluszkami partnera, bo jak nie to jeszcze jego trzeba podleczyć, no ale 1000 zł trzeba mieć w portfeliku. My jak na razie czekamy z moim K na informację o jego kontrakcie, ale jak wyjedzie to juz w ogóle nie bedzie szans na dzidzie:((( ahh jak nie urok to.... masakra!!!

IZA- trzymam mocno &&&&&& zeby wszystko bylo si z kontraktem męża-trzeba mysleć pozytywnie-choc to trudne czasem...

mam nadzieje,ze wszystkie sie doczekamy w koncu tych naszych upragnionych maluszków!!!! :)!!!!

ja zapisalam męża rano na badanie żolnierzyków i wizyte ma w klinice na 29 wrzesnia-niech sprawdza tak chociaz dla naszej wiedzy...

mnie jakies nerwy biorą-mam nadzieje,ze to na zblizający sie @ .

BAFINKA- bardzo mi przykro...masz tak wynik jak ja mialam w piatek..

a ten pecherzyk to moze jakis krwiaczek...nie wiem kochana,ale poki nie masz @ idz na usg niech ginek jeszcze raz to obejrzy...

tule..

reklama
Do góry