Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hej hej mam mały zakręt do tego małej idą ząbki ... i tym samym mam mniej czasu by siąść przed kompem
mi też brzuch twardnieje i biorę magnez 3tab 3 razy dziennie tz teraz już biorę 2 tab 3 razy dziennie
powiedz o tym lekarzowi

Myślałam, że ją tam zeżrę 

Nie pomogło nawet kłamstwo, że dopiero co robiłam zdjęcie u tego samego fotografa
Baba wyjęła mój wniosek z 2007 r. i udowodniła mi, że to są te same zdjęcia
Myślałam, że szlag mnie trafi! Specjalnie nie chciałam iść zrobić nowych zdjęć, bo teraz widać, że mam ziarninę w oku i jedno oko lekko mi zezuje, a tak teraz na wszystkich dokumentach będzie widać moją "wadę" 

Wrrrr......
Buźka dla ciebie
;-)
A z dietą sobie dasz rady.

Tak jak piszesz, plec nie jest wazna, wazne zeby zdrowy dzidzius byl 
Dziękuję serdecznie, wiesz przy tak niskiej hemoglobinie to dzidzia tam zdrowa nie jest :-( Chcę małemu więcej witaminek dostarczyćWitam was. Mój syn poszedł dziś do przedszkola, a ja z rana pognałam do urzędu złożyć wniosek o nowy dowód. I dupcia. Baba nie chciała przyjąć mi zdjęć, bo stwierdziła, że są z 2007 r. i muszę zrobić nowe, aktualneMyślałam, że ją tam zeżrę
Nie pomogło nawet kłamstwo, że dopiero co robiłam zdjęcie u tego samego fotografa
Baba wyjęła mój wniosek z 2007 r. i udowodniła mi, że to są te same zdjęcia
Myślałam, że szlag mnie trafi! Specjalnie nie chciałam iść zrobić nowych zdjęć, bo teraz widać, że mam ziarninę w oku i jedno oko lekko mi zezuje, a tak teraz na wszystkich dokumentach będzie widać moją "wadę"
Więc zaraz muszę jechać do fotografa , pstryknąć nową fotkę i znów do urzęduWrrrr......
Ewcia, dzięki za wytłumaczenie jak się dostać do Grupy. Właśnie tam zajrzałamBuźka dla ciebie
;-)
Claudia, anemia nie taka straszna. Ważne być ty i twoja dzidziunia były zdrowe i dobrze się czułyA z dietą sobie dasz rady.
Trzymam kciuki za wszystkie mamusie na dietach cukrzycowych i tych z anemią![]()