reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Ja też widziałam te golfiki w H&M, dokładnie takie:
H&M szaliczek golfik 104-116 j. nowy (1232979944) - Aukcje internetowe Allegro
I cena przesadzona tak jak pisze Miśka i poza tym aż tak dobrze jednak nie chronią przez zimnem, jak tego typu:
GOLFIK SZALIK OKAZJA WYSPRZEDAŻ OSTATNIE SZTUKI (1233063170) - Aukcje internetowe Allegro
bo są mniej ciepłe - mają zdecydowanie krótszy ten golfik nachodzący na szyję i jednak są cieńsze.
Jeśli komuś jednak bardzo się podobają, to proponuję odwiedzić Reserved dziecięcy - tam są prawie identyczne za 14,90 zł - też przedwczoraj widziałam.

reklama
ja za to widziałam dla chłopców tylko granatowe całe są no i powiem szczerze ten co Kasiad zamieściła to jakiś dziwny bo krótki.Szymek jak mierzyłam jego to ma go zgięty na pół i zakrywa mu rzuchwę i sięga aż pod samiusieńką brodę.

To może Karola są różnej długości te golfiki. Muszę wybrać się też na rynek, bo może i u nas też sprzedają i nie będę musiała zamawiać z Allegro.
Nie wiem czy pisałam, ale oprócz spodni od 2 częściowego kombizenonu, Oliwka bardzo dużo używała w zeszłym roku jesienią i zimą jeansów ocieplanych od spodu polarem. Myślałam, że będą w tym roku jeszcze dobre, bo były podwinięte rok temu, ale okazało się, że niestety są już za małe. Dlatego kupiłam Oliwce tym razem sztruksy podszyte polarkiem, super miękkie i super ciepłe - jestem bardzo zadowolona z zakupu, jak pstryknę zdjęcie to wkleję. Oliwka zawsze jęczy na dworzu, że jest jej zimno w nogi, a w takich spodniach z polarkiem jest jej ciepło.
Oprócz tego zakupiłam jeansy i komplet - tuniczkę z getrami z Minni, ale jeszcze do mnie nie dotarły.

Gosiu dobra decyzja, bo ja pamiętam, że Ty zawsze takie ładne rzeczy wynajdujesz w tych secondhandach i to w takich rewelacyjnych cenach, że grzechem byłoby nie iść najpierw tam:tak:

Victor to pewnie by nie chciał zakładać takiego szaliko-golfa:-p:sorry: Dlatego ja nawet nie myślę o takim zakupie, bo i tak by to pewnie leżało. No ale u nas nie ma takich zim jak w PL, przynajmniej na razie;-)

reklama
Do góry