reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
zrobiłam przed chwilką test, nie wytrzymałam ;) dwie wyrażniste krechy czerwone jak buraczek :D jutro beta, później za kolejne 2 dni i .... wiecie co? na wydruku usg dopatrzyłam się malutkiej czarnej kropeczki :) dzwoniłam już do mojej pani doktor i mam się stawić w poniedziałek na badaniu :D

reklama
zrobiłam przed chwilką test, nie wytrzymałam ;) dwie wyrażniste krechy czerwone jak buraczek :D jutro beta, później za kolejne 2 dni i .... wiecie co? na wydruku usg dopatrzyłam się malutkiej czarnej kropeczki :) dzwoniłam już do mojej pani doktor i mam się stawić w poniedziałek na badaniu :D
:-Dbrawo!!!!!!! bardzo się cieszę gratuluje:tak:

Dziewczyny mam pytanie do tych które badały nasienie swoich mężów, ile płaciłyście za badanie i czy w prywatnych klinikach było wykonywane i jakie dokładnie warunki muszą być spełnione bo mój M jest zapisany na 27września i wiem tylko że trzeba zachować abstynencje od seksu przynajmniej 3 dni i że mięsiąc wcześniej nie może brać antybiotyku ale o reszte zapomniałam się spytać:tak::tak::tak:

My robiliśmy w państwowym szpitaly i chyba 40 zł placiliśmy za to badanie, abstynenscja chyba była przez 2-3 dni, za długo tez być nie może, bo wynik moze być zakłócony. Nasienie ma być dostarczone do labaratorium najpóźniej 40min od jego oddania, jakbyście mieli je przenosić z domu, to pamiętaj, żeby je owinąć w coś, żeby nie zmarzło:)))

WOW!!! TO GRATULACJE!!!!!

Czyli jednak fasolka!
Super!:-)

Ale ciekawa jestem z ktorego to w koncu cyklu. Ja tam obstawiam obecny;-)

Mama a przypomnij jakie Ty mialas endo na ostatniej wizycie, gdy gin podejrzewal fasolke?

:D jeszcze tylko wyniki bety i koniecznie napiszę, który to jednak cykl był, ten, czy poprzedni. Jeśli poprzedni, to nie wiem, czy taka znów szczęściara, musiałam do pracy zrobić prześwietlenie klatki piersiowej :( boję się że to mogło zaszkodzić. Póki co jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że skoro są dwie kreseczki, fasolka się utrzymała to atom jej nie ruszy ;) Musze się przyznać, że mam małego stracha, pierwsza fasolka moja :)

Tak sobie teraz myślę, że skupiałyśmy się obie na owulacji i pęcherzykach więc mogła umknąć malutka plamka na macicy :) Wcześniejsza ciąża też by tłumaczyła brak pęcherzyków w tym cyklu, ale poczekamy, zobaczymy :)

Ostatnia edycja:
:D jeszcze tylko wyniki bety i koniecznie napiszę, który to jednak cykl był, ten, czy poprzedni. Jeśli poprzedni, to nie wiem, czy taka znów szczęściara, musiałam do pracy zrobić prześwietlenie klatki piersiowej :( boję się że to mogło zaszkodzić. Póki co jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że skoro są dwie kreseczki, fasolka się utrzymała to atom jej nie ruszy ;) Musze się przyznać, że mam małego stracha, pierwsza fasolka moja :)
kochana narazie bądz spokojna, ciesz się i odpoczywaj, wielkie szczęście Cie spotkało, czuj sie wyjątkowa:) Bardzo się cieszę :))))

Tak sobie teraz myślę, że skupiałyśmy się obie na owulacji i pęcherzykach więc mogła umknąć malutka plamka na macicy :) Wcześniejsza ciąża też by tłumaczyła brak pęcherzyków w tym cyklu, ale poczekamy, zobaczymy :)
Dobrze bedzie:tak:

A moja teoria jest taka, ze jak bylas na usg to bylo juz po owulce, a plyn sie zdazyl wchlonac:sorry: Zobaczymy kto ma racje;-)

kto ma racje ten stawia hehe :)
Ja widzę marnie mój obecny cykl, za dwa dni pewnie będzie po owu a właściwie powinno być, bo raczej go nie ma. Jakoś taki mój organizm jak by rozrególowany czy coś, już sama nie wiem. Zauważyłam że ostatnimi czasy mam dość nisko szyjkę a wcześniej jak np. brałam luteinę nie było tego, no i jakoś nigdy nie badałam jej, a może tak ma być?? Czy przy owu szyjka się obniża??

reklama
kto ma racje ten stawia hehe :)
Ja widzę marnie mój obecny cykl, za dwa dni pewnie będzie po owu a właściwie powinno być, bo raczej go nie ma. Jakoś taki mój organizm jak by rozrególowany czy coś, już sama nie wiem. Zauważyłam że ostatnimi czasy mam dość nisko szyjkę a wcześniej jak np. brałam luteinę nie było tego, no i jakoś nigdy nie badałam jej, a może tak ma być?? Czy przy owu szyjka się obniża??
Przy owu szyjka jest wlasnie na gorze i otwarta...
A Ty teraz bierzesz clo?
A moerzysz sobie tempe?

Do góry