zrobiłam przed chwilką test, nie wytrzymałam
dwie wyrażniste krechy czerwone jak buraczek
jutro beta, później za kolejne 2 dni i .... wiecie co? na wydruku usg dopatrzyłam się malutkiej czarnej kropeczki
dzwoniłam już do mojej pani doktor i mam się stawić w poniedziałek na badaniu 
reklama
zrobiłam przed chwilką test, nie wytrzymałamdwie wyrażniste krechy czerwone jak buraczek
jutro beta, później za kolejne 2 dni i .... wiecie co? na wydruku usg dopatrzyłam się malutkiej czarnej kropeczki
![]()

Dziewczyny mam pytanie do tych które badały nasienie swoich mężów, ile płaciłyście za badanie i czy w prywatnych klinikach było wykonywane i jakie dokładnie warunki muszą być spełnione bo mój M jest zapisany na 27września i wiem tylko że trzeba zachować abstynencje od seksu przynajmniej 3 dni i że mięsiąc wcześniej nie może brać antybiotyku ale o reszte zapomniałam się spytać![]()
My robiliśmy w państwowym szpitaly i chyba 40 zł placiliśmy za to badanie, abstynenscja chyba była przez 2-3 dni, za długo tez być nie może, bo wynik moze być zakłócony. Nasienie ma być dostarczone do labaratorium najpóźniej 40min od jego oddania, jakbyście mieli je przenosić z domu, to pamiętaj, żeby je owinąć w coś, żeby nie zmarzło
zrobiłam przed chwilką test, nie wytrzymałamdwie wyrażniste krechy czerwone jak buraczek
![]()
WOW!!! TO GRATULACJE!!!!!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
AGABRE- g r a t u l u j e !!!!!!!!!!!! szczęściaro!!
super ,bardzo sie ciesze!!
super ,bardzo sie ciesze!!
Czyli jednak fasolka!zrobiłam przed chwilką test, nie wytrzymałamdwie wyrażniste krechy czerwone jak buraczek
![]()
Super!:-)
Ale ciekawa jestem z ktorego to w koncu cyklu. Ja tam obstawiam obecny;-)
Mama a przypomnij jakie Ty mialas endo na ostatniej wizycie, gdy gin podejrzewal fasolke?
Tak sobie teraz myślę, że skupiałyśmy się obie na owulacji i pęcherzykach więc mogła umknąć malutka plamka na macicy
Ostatnia edycja:
kochana narazie bądz spokojna, ciesz się i odpoczywaj, wielkie szczęście Cie spotkało, czuj sie wyjątkowajeszcze tylko wyniki bety i koniecznie napiszę, który to jednak cykl był, ten, czy poprzedni. Jeśli poprzedni, to nie wiem, czy taka znów szczęściara, musiałam do pracy zrobić prześwietlenie klatki piersiowej
boję się że to mogło zaszkodzić. Póki co jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że skoro są dwie kreseczki, fasolka się utrzymała to atom jej nie ruszy
Musze się przyznać, że mam małego stracha, pierwsza fasolka moja
![]()
Dobrze bedziejeszcze tylko wyniki bety i koniecznie napiszę, który to jednak cykl był, ten, czy poprzedni. Jeśli poprzedni, to nie wiem, czy taka znów szczęściara, musiałam do pracy zrobić prześwietlenie klatki piersiowej
boję się że to mogło zaszkodzić. Póki co jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że skoro są dwie kreseczki, fasolka się utrzymała to atom jej nie ruszy
Musze się przyznać, że mam małego stracha, pierwsza fasolka moja
Tak sobie teraz myślę, że skupiałyśmy się obie na owulacji i pęcherzykach więc mogła umknąć malutka plamka na macicyWcześniejsza ciąża też by tłumaczyła brak pęcherzyków w tym cyklu, ale poczekamy, zobaczymy
![]()

A moja teoria jest taka, ze jak bylas na usg to bylo juz po owulce, a plyn sie zdazyl wchlonac

kto ma racje ten stawia hehe 
Ja widzę marnie mój obecny cykl, za dwa dni pewnie będzie po owu a właściwie powinno być, bo raczej go nie ma. Jakoś taki mój organizm jak by rozrególowany czy coś, już sama nie wiem. Zauważyłam że ostatnimi czasy mam dość nisko szyjkę a wcześniej jak np. brałam luteinę nie było tego, no i jakoś nigdy nie badałam jej, a może tak ma być?? Czy przy owu szyjka się obniża??
Ja widzę marnie mój obecny cykl, za dwa dni pewnie będzie po owu a właściwie powinno być, bo raczej go nie ma. Jakoś taki mój organizm jak by rozrególowany czy coś, już sama nie wiem. Zauważyłam że ostatnimi czasy mam dość nisko szyjkę a wcześniej jak np. brałam luteinę nie było tego, no i jakoś nigdy nie badałam jej, a może tak ma być?? Czy przy owu szyjka się obniża??
reklama
Przy owu szyjka jest wlasnie na gorze i otwarta...kto ma racje ten stawia hehe
A Ty teraz bierzesz clo?
A moerzysz sobie tempe?
Podziel się: