Eliza Miki wydaje sie strasznie duzy w tym wozku. Ercio czasem naciaga sobie kocyk tak ze widac mu tylko oczka i tak go trzyma przytulonego a z boczku oczywiscie pieluszka

)
Ewela ja tez mam qunni i tez juz koncowka Olafkowi wyjelam wkoncu ta wysciolke wokol wozka bo na szerokosc zabraklo miejsca ale po pol roku to juz nie bylo mowy o zadnej gondoli wiec w grudniu mrozy ze hoho musial sie przesiasc do spacerowki
Eagle cudne te bukiety , ktory wybralas? doczytalam sama nie wiesz a jaka bedzie sukienka i dodatki?
Iza ale jestes zdolna !!!
Koriander moze sie mysle ale quinny ma takie stelaze ze ustawienie tylko jednokierunkowe gondola do raczki a spacerwoka tylem, quinny jest dosc lekkie a to wlasnie dzieki stelazowi ktory ma niezmienny kierunek
Lena karmienie nie oznacza braku mozliwosci powrotu do pracy ja karmilam Olafa i wrocilam do pracy jak mial 3 miesiace, wkoncu przeciez zaczniemy wprowadzac inne posilki ktore zastapia mleko. A probowalas dac to mleko lyzeczka moze ona po prostu nie chce pic ze smoczka. Niesety Olaf nigdy nie ruszyl mm
Zyrafka piekny marudek

)
Lencja ciezko doradzic jak juz wszytsko maja i handluja zabawkami, my dla olafa zbieralismy kase na nowy fotelik smochodowy a dostal tez bajeranckiego konia na biegunach ktorego mozna odczepic i wtedy jezdzil na kolkach teraz czeka na ercia
Avena gratuluje zdrowych bioderek
Katarzynajanicka moze ktoras waga szwankuje, poszukaj 3
Kasiulka fajna ta mata a Hania jeszcze fajniesza
Aqq a moze mu splywa do gardla a nie do nosa i dlatego tak kaszle , Erciuo na szczescie zdrowy wiec nie bardzo pomoge.
A moja planowana przychodnia nie wypalila bo nie przyjmowali dzis dzieci zdrowych mieli tylko 1 lekarke. Za to ja sie tak nalatalam ze az mnie buty obtarly a co nalepilam plaster to rolowalo go w dol i obcieralo na nowo, wkoncu wlozylam dzinsy w buty zeby cos ochronic piety udalo sie tyle ze gatki teraz z krwi...
U nas cudna pogoda jutro ma byc tak samo Olaf ma z przedszkola barwny korowod czyli przemarsz ulicami miasta uczniow i przedszkolakow z wszytskich szkol i przedszkoli, czesc dzieci ubrana w kolorach herbu miasta i jeden na cale przedszkole prowadzacy skarbnik czyli duch kopalni i u nas bedzie nim Olaf mierzylam mu dzis stroj i wyglada poprostu bosko !!