reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a ja sie dlugo zastanawialam o jakie zlaczki Ci chozi:-D:-D:-D:-D
o te w klockach?
ja tez myslaalm ze latwo je polamac ale mowie Ci ze Paulina od 4 lat je ma i bardzo czesto sie nimi bawi.o tych w przedszkolu to juz nie mowie.na prwde moe ze 3 te piora przez tyle odpadly
one sa niezniszczalne:tak::tak::tak::tak::tak:
n to mnie pzrekonałaś

A ja włąśnie sobie przypomnialam, że za kilka dni mam iśc do pracy, hehe, jesi aktualne, hmmm
musze uszykowac big liste zakupów, żeby po robocie jeszcze z ytym sie nie użerac, ile sie da zmieścić w szafkach i lodówce tyle kupię, heheheh

A młoda jeszcze śpi, cos niesamowitego. Ostatnio co do niej o 7 szłam to ta już w bajkach siedziała:rofl2:

reklama
Lunka do jakies pracy>?
w drukarni?
no ja tez mysle ze musze przez ten mieisac ogarnac tyle ile sie da.
i trzymajcie kciuki za dluga jesien,zeby snieg za szybko nie spadl;) bo ja nie umiem po sniegu rowerem jezdzic;)

moja niedawno wstala i oglada owocowe ludki na tvp1

Tak, do drukarni:tak:Zawsze to coś.

Lekarka powiedziałą, ze do czwartku można młoda spokojnie od przedszkola już prowadzać. najpierw myslalam, ze zaprowadze jaa w poniedziałek, zeby tego weekendu - przerwy od razu znów nie było, al etera zmyślę, ze zaprowadze ja w czwartek, i piątek na króciutko, bo to jak znów na nowo a od poniedzialku jakbym miala iść do pracy, zeby lżej już było.

Boziu, 9.30 a ONA ŚPI !

Bubka to było tylko pół piwa :-D fajnie że z pracą się poukładało :-) a te klocki dobre są :tak: Kuba ma coś podobnego ale drogę dla samochodów taki elastyczny :tak: przynajmniej wiem że nie połamie :-)
Kołtunek zdrówka dla Was :tak:
MH dla Was też dużo zdrówka :-)
Luna ładne rybki :-D

Witam z rana :tak: pochmurno ale na szczęście nie pada :tak: i chyba będę musiała do sklepu iść z Kuba bo M dzisiaj cały chleb do roboty zabrał :sorry2: a musiał pojechać bo jakieś strzelanie przed poligonem mają :tak: wczoraj jak M pojechał pomóc koledze to wrócił po 22,00 :dry: a najlepsze w tym wszystkim jest to że zostawił nasz samochód na strefie ekonomicznej w Zaganiu i pojechał z kolegą do żąr odholować auto jego mamy :tak: a w naszym samochodzie został jego brat bo nie chciał na pace jechać :tak: a M jak zamykał auto to założył blokadę na skrzynie biegów że nie można jej ruszać :tak: a ten debil jak siedział bawił się tą skrzynią i ją zablokował na amen :wściekła/y: no myślałam że mnie szlag trafi jak mi to M powiedział :crazy: a ten brat 24 lata jeszcze:wściekła/y: no myślałam że go zabije :wściekła/y: i M musiał przez pół miasta na wstecznym jechać :no: dobrze że ten kolega jechał przed nim i go prowadził :tak: dobrze że M wie jak to naprawić a jak nie to będzie płacić za nową skrzynię biegów :tak: no masakra co za debile chodzą po tym świecie :no: a ja dzisiaj nie wyspana bo z M zapasy trenowaliśmy przez pół nocy :zawstydzona/y::-D dzisiaj padnę jak nie wiem :-) idę zjeść do końca śniadanko i za robotę się wezmę :tak: do potem laseczki :-D

To się młody nie popisał, Wy za to owszem :)

spadam, młoda się obudziła, zrobię jej śniadanko i sama też cos zjem. Później o chlebek skoczę a jak wpłynie kasa to w koncu na zakupy porządne, bo bida w lodówce, ze hej.
hehe
no to do póżniej

A ja tak się zastanawiam co by tutaj dzisiaj na obiad wykombinować i jakoś pomysłu brak, może wy mi coś podpowiecie :sorry2::sorry2:
Beata bratu to porządny kopniak w tyłek się należy :crazy::crazy: po co grzebał przy blokadzie jak się nie zna :crazy::crazy:
Lunka do pracy mykasz? To coś nowego :szok::szok:

Hej dziopki kochane :happy2::happy2::happy2::happy2:
Jaka pizgawa za oknem :szok::szok::szok::szok:całą noc wiało tak że :szok::szok::szok::szok::szok:budziłam się Pietruszka zresztą też :baffled: o 2 w nocy sobie zrobiliśmy nasiadówkę w kuchni przy dzbanku herbaty :sorry2:i tak sobie do 4 siedzieliśmy i gadaliśmy o wszystkim :tak::tak::tak::tak:
Anabubka do pracy wracasz????ale fajnie :tak::tak::tak::tak::tak:bardzo się cieszę a ty kochana te 5 km to dzień w dzień masz zamiar piechotką????????? no ja robie niby 4 razy po 2.5 km i ci powiem że to nie mało :baffled::baffled::baffled:
Medea ja Antoniemu bodziaki na 80-86 to teraz zakładam:szok::szok::szok::szok::szok: ty nie żartuj że Max już z 74 ci wyrósł :szok::szok::szok::szok::szok: tak więc kochana nie będe miała bodziaków dla ciebie :-:)-:)-(a kochana w lumpku nie byłaś?? tam zawsze można coś ciekawego znaleźć :tak::tak::tak::tak:
Lunka super że mała zdrowieje i pewnie puść ją w czwartek do przedszkola żeby potem nie było bólu :tak::tak::tak: kochana a ty do tej drukarni od kiedy???? a mopem teściowej :-D:-D:-D:-D:-D:-Dkochana ty masz pomysły:-D:-D:-D:-D:-D a za te zdjęcia rybek zabiję:-D:-D:-D:-D:-D Toni je przez 30 minut oglądał i ni cholery nie mogłam doczytać dalej :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ale są naprawdę cudne:tak::tak::tak:one te kropeczki to mają turkusowe????????
Kołtunek zdrówka dla Maciusia :tak::tak::tak::tak::tak::tak: jak dziecko chore to i mama do niczego się czuje :blink:
Dowiklus ale mnie zaskoczyłaś :szok::szok::szok::szok:bardzo dziękuję wczoraj o 17 dostałam od ciebie paczkę :tak::tak::tak::tak::tak: kurteczka świetna dziś na tą pizgawę ją małemu założę :tak::tak::tak::tak: a butami był tak zauroczony że Pietruszka je jemu ściągał jak zasnął :szok::szok::szok:bo sobie kazał do piżamy założyć i nie było przeproś:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:bardzo ci kochana dziękuję :tak::tak::tak::tak:
Ja czekam jak na szpilkach na wieści od mamy ze szpitala bo nie wiem czy dziś wyjdzie po tej koronografi no i co i jak z tymi baypasami bo dziś miało być konsylium w tej sprawie :baffled:
dziękuję dziewczyny za kciukasy :tak::tak::tak::tak:kochane jesteście :tak::tak::tak::tak::-******
Ps proszę o kciukasy Julka pisze dziś test kompetencyjny 1 klasisty:tak::tak::tak::tak: zresztą wszystkie dzieci to piszą????wiecie jak to wygląda???przecież moja Julka nie umie jeszcze pisać :baffled::baffled::baffled:

no wlasnie malinka w lumpku body same szmaty a ja chcialam takie ładniejsze, bo to nie tylko do spania, bo do spania takie wykłe szmatki ma, tylko do ubierania do chodzenia na chlodniejsze dni chciałam:p

Lunka nie chwaliłaś się,że jednak do drukarni idziesz.:rofl2::rofl2:
Pewnie młodą od czwartku zaprowadź.
Potem będzie łatwiej.:tak::tak:
Rybki cudo .:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Już je Kubuś doszczętnie oblukał.
Zauroczony kropeczkami jest.
Najgorszy będzie transport.
Paczka jest tak ciężka,że mój się zlitował i jutro sam ją na pocztę zabierze.:-D:-D
A ja znów się zastanawiam co tam jeszcze dopakować skoro taki chętny do pomocy.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Anakonda witaj.
Duża panna już urosła :tak::tak:

MH zdrówka dla dziewczynek.:tak::-):-)

Beata ,no nie powiem pomysły to mają Ci faceci...:baffled::baffled::baffled::rofl2::rofl2::rofl2:
A pół miasta na wstecznym to też nieźle musiało wyglądać.:szok::szok::szok::szok::szok:

Malina test kompetencji to nie tylko pisanie.
Tam pisania w zasadzie nie ma.:no:
Na pewno będą rytmy,rozpoznawanie kształtów,coś dorysować,coś odnaleźć,może jakiś szlaczek do narysowania ,odwzorowanie figury ,chyba młody miał jeszcze (nad,pod ,obok ) itp :rofl2::rofl2:

Widzę,że Toni już ubrany i zakochany w ciuchach.:-D:-D
Ja też tak z młodym miałam.

A zapomniałam Wam napisać :baffled::baffled::baffled:
Wczoraj młody "zgubił " w domu adidasy i na rzepy i nie chciał do szkoły iść w wiązanych butach...:baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Walka trwała 40 minut ,ale go przekonałam jakoś.:baffled::baffled::baffled:
Walczyłam z nim o to,że padało ,a on chciał sandały założyć.:crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś już pojechał z D. do szkoły to mam ciszę i spokój.:tak::-):-)
Wpadnę jeszcze na farmeramę pozbierać plony i trzeba do angielskiego przysiąść,bo po wakacjach to niewiele pamiętam...:baffled::baffled::baffled:

reklama
Witam i ja
Znowu na szybcika bo trzeba za jakies snaidanko sie wziasc i chate ogarnac:tak::tak::tak:
U nas tez mega zimno i cholernie wieje:no::no::no:No masakra jakas:no:A moje dzieci w samych gaciorach biegaja:szok:Niby w domu mam 22 stopnie ale mi jest jakos chlodno:szok::no:

MH
Koniecznie daj znac po lekarzu:tak:

LUNKA
Super ze mala wyzdrowiala:tak::tak::tak:No wkoncu:-)Pewnie wychorowala sie za wszystkie czasy:tak:
No i fajnie ze wracasz do pracy:tak::tak::tak:

MALINUS
Kciuki za Julke zacisniete&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::tak::tak:
Ciesze sie ze malemu podobaly sie buciki a Tobie kurteczka:tak::tak:A paczke obiecalam Tobei jzu dawno i tak jakos stale mi z glowy wypadalo:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jesli chodzi o body to jak moje laseczki beda jeszcze nosily w tym roku to tak pomiedzy 68 a 80 wlasnie zalezy od firmy:tak::tak::tak:Te z h&m to wlasnie od 68 sa Im dobre lub wzglednie dobre np pod jakas cienka bluzeczke:tak::tak::tak:

Do góry