reklama
gosiagro a Twoja Majka śpi ze smokiem? I czy ją ze smokiem usypiałaś jak uczyłaś ją zasypiać samej?
tak, śpi ze smoczkiem w dzień i miedzy innymi dlatego z nią siedziałam na początku żeby kontrolować czy smoczek nie wypada
jedynie po kąpieli i przy pobudce nad ranem smoczka zazwyczaj nie potrzebuje i zasypia bez niego
koriander
Fanka BB :)
Swoją drogą Koriander- pamiętasz? moja koleżanka Alicja przyniosła ją na Sylwestra, od tego czasu się w niej zakochałam (w sałatce, nie w Alicji ;-))

A pokaz kota? Fajnie takie ciepelko na kolanach :-)
zazdroszcze :-):-) wypoczywajcie sobie jak najwiecejWitajcie Kochane
My od kilku dni w Bieszczadkach ... Pięknie tylko troszkę mokro .... ;(
probowalas kropelek na kolki? nam pomogly...Poza tym męczą nas napady kolki, niby kolka występuje od 3 tyg do 3 miesiąca a nam się po skończeniu 3 miesiąca zaczęło, straszne są te chwile...![]()
nam lekarka zalecila to samo, wczesniej wprowadzac mimo ze Lila tylko na piersi, zeby nie bylo jakiegos zastoju we wzroscieA ja kontynuuje zly czas niestety... Chyba mamy jakiegos pecha z ta waga maluchow gaja chudnie Filip nie tyje a teraz ercio tez . Eryk przytyl w 3 tyg tylko 300 gram lekarka nie robi tragedii ale wyslala nas na badania moczu i krwii jesli wyniki beda dobre a waga sie bedzie taka utrzymywac to jeszcze troche bedziemy mogli nic nie wprowadzac a jak nie to wczesniej zaczniemy zupki itp ,
Nie martw sie, moze to taki urok naszych dzieci..
A u nas ma byc 24 stopnie! Uciekamy na spacer milego dnia!!
dzień dobry weekendowo :-)
u nas pogoda nie najgorsza a przede wszystkim nie pada, więc pewnie popołudniu spacerek zaliczymy
nocka tez ok
Perfecta o tak dla takich właśnie chwil warto
:-) i nie ma nic cudowniejszego, a później będzie pierwsze przytulenie, słowa " mama" itd:-)
avena super fotka , fryzura, pokoik a przede wszystkim Igusia z mamą:-)
udanej imprezki
ewelinka i jak kazanie dla męża?;-):-) odpokutował już
gosiagro oj tak ja tez się strasznie boje na samą mysl o tych wszystkich pedofilach itd
ależ tu się zaroiło od pysznych przepisów, mniam od razu apetyt mi się włączył
koriander jejku to juz 5 miesiąc jak ten czas leci, zdecydowanie za szybko
a pamiętacie dopiero niedawno narzekałyśmy na różne dolegliwości ciążowe i nie mogłyśmy się doczekać terminu porodów
:-)
kpi23 super że wyjazd taki udany i Natalci sie podoba, życzymy pięknej pogody na reszte pobytu
Agentka_RR spory chłopak Wam rośnie, i udanego wyjazdu weekendowego
Milka26 trzymam kciuki oby to było przejściowe, i dobrze ze z noskiem juz lepiej
teraz nasze maluszki to już nie będą tak duzo tyły jak w pierwszych tygodniach życia, a poza tym są bardziej ciekawe świata to i szkoda tracić czas na jedzenie
agusia44 mój też tak dupke podnosi i założyc mu pieluchę to juz nielada wyczyn bo takie mostki robi i ucieka dupką po całym przewijaku
kajdusia oczywiście przesyłamy życzenia zdrówka, a co do kociaka to chyba juz na dobre sie zadomowił u Was:-), dobry domek i rodzine sobie wybrał
a z nowości u nas to Tomuś przechodzi samego siebie w zjadaniu swoich rączek, jakby dał radę to wszystkie paluszki by na raz jadł ale "paszcza" za mała i sie nie mieszczą, a wczoraj wieczorem to już samego siebie przeszedł i pomagał sobie druga rączką, jedna w buzi a drugą sobie przytrzymywał widok prześmieszny
:-)
lecę po kawkę
u nas pogoda nie najgorsza a przede wszystkim nie pada, więc pewnie popołudniu spacerek zaliczymy
nocka tez ok
Perfecta o tak dla takich właśnie chwil warto

avena super fotka , fryzura, pokoik a przede wszystkim Igusia z mamą:-)
udanej imprezki
ewelinka i jak kazanie dla męża?;-):-) odpokutował już

gosiagro oj tak ja tez się strasznie boje na samą mysl o tych wszystkich pedofilach itd
ależ tu się zaroiło od pysznych przepisów, mniam od razu apetyt mi się włączył

koriander jejku to juz 5 miesiąc jak ten czas leci, zdecydowanie za szybko
a pamiętacie dopiero niedawno narzekałyśmy na różne dolegliwości ciążowe i nie mogłyśmy się doczekać terminu porodów

kpi23 super że wyjazd taki udany i Natalci sie podoba, życzymy pięknej pogody na reszte pobytu
Agentka_RR spory chłopak Wam rośnie, i udanego wyjazdu weekendowego
Milka26 trzymam kciuki oby to było przejściowe, i dobrze ze z noskiem juz lepiej
teraz nasze maluszki to już nie będą tak duzo tyły jak w pierwszych tygodniach życia, a poza tym są bardziej ciekawe świata to i szkoda tracić czas na jedzenie
agusia44 mój też tak dupke podnosi i założyc mu pieluchę to juz nielada wyczyn bo takie mostki robi i ucieka dupką po całym przewijaku
kajdusia oczywiście przesyłamy życzenia zdrówka, a co do kociaka to chyba juz na dobre sie zadomowił u Was:-), dobry domek i rodzine sobie wybrał
a z nowości u nas to Tomuś przechodzi samego siebie w zjadaniu swoich rączek, jakby dał radę to wszystkie paluszki by na raz jadł ale "paszcza" za mała i sie nie mieszczą, a wczoraj wieczorem to już samego siebie przeszedł i pomagał sobie druga rączką, jedna w buzi a drugą sobie przytrzymywał widok prześmieszny

lecę po kawkę
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kochana a Ty odciągasz i mrozisz czy podajesz z butli od razu??wiem, co przeżywasz, miałam podbnie: nie widziałam oznak głodu u Fifiego, a lekarka raban robiła, też były badania (mocz, CRP, morfologia), wyszły dobrze, na jakis czas spokój a potem znów raban i teraz dokarmiam
a Wam pediatra powiedział, że jak nie będzie przyrostu to masz nowe rzeczy wprowadzać? bo mi zabroniła....
ja w nocy ni ebudzę na karmienie i zmuszam się do wypicia 3 litrów mineralki i działa bo właśnie odciągnełam 160 ml w 10 minut
trzymam kciuki za badaniabędzie dobrze :0
kolorowych snó![]()
megida
Zaangażowana w BB
u mnie nadal problemy z wagą. Nie wiem co już robić, lekarz twierdzi, że jak się najada z piersi to nie potrzeba nic dokarmiać. Martwię się, patrzę na siatkę i jeszcze trochę i pewnie spadniemy już do 3 centyla :-(
katarzynajanicka - jak to było u ciebie?, w jaki sposób udało ci się podwyższyć wagę? Co mówił lekarz?
katarzynajanicka - jak to było u ciebie?, w jaki sposób udało ci się podwyższyć wagę? Co mówił lekarz?
Kasiula1982
Lena- teraz to odciągam i zostawiam w lodówce i na następne karmienie mam do podania zamias mm po cycu, a jak dużo ściągnę to na dwie częsci dziele i jedno zamrażam a jedno podaję
mi lekarz kazał dokarmiac mm, po karmieniu z piersi mam mm podawać i jeszcze mam dużo więcej pić (3 l mineralnej na dobę), kupiłam sobie też tabletkiLactinatal na laktację i widzę, że mam duuuużo więcej mleka w piersiach , może spróbuj mm dokarmiac tak jak ja po karmieniu z piersi i pij tą wodę na umór jak ja
ile waży Twoje maleństwo? w jakim tempie przybiera na wadze?
EDIT: laski żyjecie?? weekendowa cisza i nuda na forum......... idę się wypindrzyc, odstawie Fifiego do babci i lece na zakupy: bratowej na urpdziny coś zakupić
u mnie nadal problemy z wagą. Nie wiem co już robić, lekarz twierdzi, że jak się najada z piersi to nie potrzeba nic dokarmiać. Martwię się, patrzę na siatkę i jeszcze trochę i pewnie spadniemy już do 3 centyla :-(
mi lekarz kazał dokarmiac mm, po karmieniu z piersi mam mm podawać i jeszcze mam dużo więcej pić (3 l mineralnej na dobę), kupiłam sobie też tabletkiLactinatal na laktację i widzę, że mam duuuużo więcej mleka w piersiach , może spróbuj mm dokarmiac tak jak ja po karmieniu z piersi i pij tą wodę na umór jak ja
ile waży Twoje maleństwo? w jakim tempie przybiera na wadze?
EDIT: laski żyjecie?? weekendowa cisza i nuda na forum......... idę się wypindrzyc, odstawie Fifiego do babci i lece na zakupy: bratowej na urpdziny coś zakupić
Ostatnia edycja:
yoshe
Cześć!
Dopiero dziś wracam do żywych. Wczoraj nie miałam siły na nic, nawet wejść na forum. Sensacje żołądkowe mnie wykończyły. Dziękuję za rady, ale w końcu mąż pojechał do apteki.
Czy Wasze maluchy jak nauczyły się przekręcać na brzuszek to od razu w obie strony czy najpierw trenowały w jedną, a druga przyszła z czasem?
Dopiero dziś wracam do żywych. Wczoraj nie miałam siły na nic, nawet wejść na forum. Sensacje żołądkowe mnie wykończyły. Dziękuję za rady, ale w końcu mąż pojechał do apteki.
Czy Wasze maluchy jak nauczyły się przekręcać na brzuszek to od razu w obie strony czy najpierw trenowały w jedną, a druga przyszła z czasem?
reklama
Kasiula1982
mój Fifi to widać, że by się chciał obkręcać, na boki sie przekręca, ale dalej już nie, a z brzucha na plecy mu się sporadycznie udaje, leniuszek kochany mój :0