Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
gosiagro a Twoja Majka śpi ze smokiem? I czy ją ze smokiem usypiałaś jak uczyłaś ją zasypiać samej?
Swoją drogą Koriander- pamiętasz? moja koleżanka Alicja przyniosła ją na Sylwestra, od tego czasu się w niej zakochałam (w sałatce, nie w Alicji ;-))

pamietam, pyszna byla!zazdroszcze :-):-) wypoczywajcie sobie jak najwiecejWitajcie Kochane
My od kilku dni w Bieszczadkach ... Pięknie tylko troszkę mokro .... ;(
probowalas kropelek na kolki? nam pomogly...Poza tym męczą nas napady kolki, niby kolka występuje od 3 tyg do 3 miesiąca a nam się po skończeniu 3 miesiąca zaczęło, straszne są te chwile...![]()
nam lekarka zalecila to samo, wczesniej wprowadzac mimo ze Lila tylko na piersi, zeby nie bylo jakiegos zastoju we wzroscieA ja kontynuuje zly czas niestety... Chyba mamy jakiegos pecha z ta waga maluchow gaja chudnie Filip nie tyje a teraz ercio tez . Eryk przytyl w 3 tyg tylko 300 gram lekarka nie robi tragedii ale wyslala nas na badania moczu i krwii jesli wyniki beda dobre a waga sie bedzie taka utrzymywac to jeszcze troche bedziemy mogli nic nie wprowadzac a jak nie to wczesniej zaczniemy zupki itp ,
:-) i nie ma nic cudowniejszego, a później będzie pierwsze przytulenie, słowa " mama" itd:-)

:-)
:-)Kochana a Ty odciągasz i mrozisz czy podajesz z butli od razu??wiem, co przeżywasz, miałam podbnie: nie widziałam oznak głodu u Fifiego, a lekarka raban robiła, też były badania (mocz, CRP, morfologia), wyszły dobrze, na jakis czas spokój a potem znów raban i teraz dokarmiam
a Wam pediatra powiedział, że jak nie będzie przyrostu to masz nowe rzeczy wprowadzać? bo mi zabroniła....
ja w nocy ni ebudzę na karmienie i zmuszam się do wypicia 3 litrów mineralki i działa bo właśnie odciągnełam 160 ml w 10 minut
trzymam kciuki za badaniabędzie dobrze :0
kolorowych snó![]()
u mnie nadal problemy z wagą. Nie wiem co już robić, lekarz twierdzi, że jak się najada z piersi to nie potrzeba nic dokarmiać. Martwię się, patrzę na siatkę i jeszcze trochę i pewnie spadniemy już do 3 centyla :-(
katarzynajanicka - jak to było u ciebie?, w jaki sposób udało ci się podwyższyć wagę? Co mówił lekarz?