reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Witam dziewczynki :)
A ja w sobote zakupiłam Maleństwu śliczny kombinezonik w Tesco za 43zł :) Ciekawe promocje tam mają. Chciałam kupić taki różowy w kwiatuszki ale pomyślałam że jednak jeszcze poczekam z tym różem i kupiliśmy taki "misowy" kremowy ;)

reklama
Lokata to chyba kupiliscie dokładnie to samo co ja ;)
Futrzaczku wiesz stwierdziłam ze rodzimy w marcu i na długo nie bedzie potrzebny bo i tak na nastepna zime bedzie za mały,a moj M ma raptem 172cm a ja 164cm wzrostu wiec chuba nam kolos sie nie urodzi,w rodzinie nikt nie ma szczegolnie duzego wzrostu.No coz najwyzej załoze go tylko raz;)

olu... ja sie tylko zastanawiam czy to że obecnie jesteście "mali" ma coś wspólnego z wielkościa dzidziolka:-D bo z małej dzidzi może być rosły chłop i na odwrót:-D hihi:-D co nie zmienia faktu że kombinezonik przecudny:-D i warty ceny:-D

widzę, że zakupy w pełni :D
no ja wczoraj trochę poszalałam w H&M, kupiłam kilka dwupaków body, rampersy m.in. w biedronki, sukienki na lato, legginsy wszystko przesłodkie, aż normalnie mdli.
A moja mama w sklepie cicho pyta 'co będzie jak urodzi się chłopak?' 'No to odsprzedam, albo oddam na prezenty' tyle się teraz dzieci rodzi hehe ja się nie przejmuję.

reklama
Ola, my mamy USG w czwartek i jak się okaże, że armatka znikła, to szczeny opadną i M. i mi. Małż się zapłakałby chyba, bo on już najchętniej kupowałby toporki i inną broń zabawkową do harców z młodym. Jak widzę, jak tęsknie patrzy na pobliską wioskę wikingów, jakby już planował zabawy z młodym, to aż mi się śmiać chce :-)

Która jeszcze w czwartek lub piątek się wizytuje (u mnie w piątek wizyta u gina)? Katjusza zdaje się w czwartek. Ktoś jeszcze?

Do góry