reklama
Daissy z "ust mi to zdanie wyjęłaś" bo dokładnie to samo chciałam napisać jak zobaczyłam te trunki na szafce ;-)roziaaaa- sądząc po zaopatrzeniu które stoi u Ciebie na komodzie tatuś chyba planuję niezłą "pępkową" imprezkę hehehe![]()
dziewczyny super bryki macie.
nikusiaa85
Fanka BB :)
joasia79 najlepiej wyprac proszek dzieciecy ja tak wypralam Jelpa
a te wozeczki ktore podaliscie fotki i sa niezle wozki
tylko jedno nie dla mnie z przodu male koleczka i nie chce meczyc z zima z ciezkim pchaniem
ale tak ogoleni fajne sa wozki 
Trusia77
Fanka BB :)
joasia79 najlepiej wyprac proszek dzieciecy ja tak wypralam Jelpaa te wozeczki ktore podaliscie fotki i sa niezle wozki
tylko jedno nie dla mnie z przodu male koleczka i nie chce meczyc z zima z ciezkim pchaniem
ale tak ogoleni fajne sa wozki
![]()
dokładnie też mnie to martwi i zastanawia, ale z drugiej strony łatwiej z obraanymi wykręcić...
reklama
podgrzybek
Mama Bartocha
Goncia - śliczny wózek
Kurde a my dalej w malinach. Dziś znów oglądaliśmy wózki w entliczku. I chyba X-lander będzie. Tylko nie wiem czy gondola nie za mała jak na zimowe dziecię... A podobają mi się takie droższe. Tylko 3 tys za wózek to niestety nie teraz.. Eh..
A ma któraś wózek Jedo?? ta duża gondola mi się spodobała i resory- fajnie się kołysze
Kurde a my dalej w malinach. Dziś znów oglądaliśmy wózki w entliczku. I chyba X-lander będzie. Tylko nie wiem czy gondola nie za mała jak na zimowe dziecię... A podobają mi się takie droższe. Tylko 3 tys za wózek to niestety nie teraz.. Eh..
A ma któraś wózek Jedo?? ta duża gondola mi się spodobała i resory- fajnie się kołysze