reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

ja tylko na chwilę ... Gabi dziś strajkuje i nie śpi ... jak padnie o 19stej to mi wstanie albo w nocy albo o 4 nad ranem hehehe masakra :confused2::sorry:

i do tego mam na cos ochotę i nie wiem na co .... :eek::eek:

klsdkjdsjjkkl;l;klmk;sdasacm,.,.xsasax fdgfdvadefrvfrvedszxzxaasxzasxs - Gabi musiała coś ciotkom napisać ;-)

karolinko a poszukujesz lokalu na "mamuskowe pogaduchy"??:-D:-D:-D

to też :tak::tak::tak::tak:

reklama
Hej ja właśnie wróciłam z plazy......
MAMUŚKI POSZUKUJĄCE BUTÓW DLA MALUCHÓW NA ZIMĘ...
JUŻ SĄ!!!! MY KUPILIŚMY W CCC...

jestem bardzo zadowolona....i cena super...

Jula chyba też bo biegała po sklepie i teraz biega w nich po domu:-D:-D:-D

a oto nasz buciki, ładne???

Zobacz załącznik 290430

Aha, nooo, ciekawe, ciekawe.... my tez pozdrawiamy!!!:-)
prawda jakis translator by sie przydał :-)

Madzianka rewelacyjne buciki :-D:-D:-D:-D:-D to co napad na Plazę :-D:-D lub na Olimp :-D:-D w Orkana jest ccc ?? :eek: o sunday odpowiedziała wyżej na moje pytanie hehehe :-)

Gabi dzisiaj nie spała a teraz lata jak szalona ciekawe kiedy padnie i jak będzie spać :-D:-D

pz wiecie że zaczęłam już 7 miesiąc ciąży ??????????????

witajcie
przepraszam we wczesniejszym poscie zapomnialam :zawstydzona/y: ale buciki madzienki mnie tak oszolomily:-D:-D
Poczytalam was ale nie dam rady juz dzis odpisac:sorry: dobranoc

aaa i wiecie co dzis widzialam??? cchyba nikt nie zgadnie:-D:-D jeden z sasiadów zapalil lampki Bozonarodzeniowe w ogrdzie:szok::szok::szok:

reklama
Witajcie nocną porą,
Madzieńka gratuluję zakupu - śliczne butki!!! My też postaramy się jutro je upolować :-)

Karolinka gratulujemy rozpoczęcia kolejnego miesiąca...!!! :-) ależ ten czas leci...
i powiem Ci że Nela dziś w dzień też pół godz spała - ale teraz właśnie mi padła wiec mam nadzieję że jutro pośpi przynajmniej do 7 rano :-)

Sunday to dzieciaki ci dały popalić... oby Maks był dziś grzeczny! :-)

A mnie chyba pusciły nerwy "pojazdowe" jak mnie ręce bolą... chyba mam zakwasy od zaciskania kierownicy :-D:-D:-D:tak:;-) ale ogólnie to jak na razie jazda mi się podoba więc jestem pozytywnie nastawiona :zawstydzona/y:;-)

Idę przysiąść do testów bo już nie robiłam ich z tydzień jak nie dłużej... i wszystko pewnie zapomniałam...

A Madzieńka wiesz że wysłałam M. po tą ciastolinę... :-D nie był zachwycony ale pojechał...właśnie czekam na niego :tak:;-)

Do góry