reklama
magdziak - witaj

eagle - oj jaki słodki śpioszek, ja też uwielbiam patrzeć na Igę jak śpi
U nas dzisiaj była kupka

Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi

Jupi ile to radości diewczyny!!!! Ale pojawia się problemik bo mała raz dziennie dostaje bebilon pepti i już zauważyłam że cyca nie chce cwaniak mały. Wczoraj wieczorem wrzeszczała jak ją przystawiałam, jak dałam spokój to przestała, dzisiaj to samo było. No ale coś za coś. I zauważyłam że po bebilonie tak nie ulewa.

U nas dzisiaj była kupka
Liza
Fanka BB :)
a ja lece dalej na dwor z ferajną
korzystamy z ostatnich cieplych chwil;] ehhhhhhhh
milego weekendu, pamietajcie glosowac
:*
korzystamy z ostatnich cieplych chwil;] ehhhhhhhh
milego weekendu, pamietajcie glosowac
kpi23
Fanka BB :)
kategorycznie powinna zabronić kontaktów z tą kobietą
To jest facet a jego była miłość połechtała jego męskie ego, podoba mu się że ona potrzebuje jego pomocy, pisze mu słodkie smski. Ma żonę i dziecko i nie powinien utrzymywać kontaktów z tamtą kobietą, tak uważam, bo lada chwila z tego może coś się powazniejszego zrobić
ehhhhh, masz rację
witam się i ja weekendowo i baaardzooo słonecznie
od rana zaglądałam i podczytywałam ale wkońcu teraz udało mi się usiąść tak na dobre przed lapkiem:-)
dzięki za odpowiedzi, super że nie zostalismy sami w karmieniu cycowym;-)
athena83 duzo zdrówka dla Twoich chłopaków
lena pewnie juz po fakcie ale ja biorę Azalię zaczynam 3 opakowanie ) i jest ok, plamienia miałam po dwóch tygodniach od początku brania przez ok 10 dni a do tej pory się nie powtórzyły, hmmmm....tylko jakoś chęci na męża mniej:-(;-)
gosiagro mój nie przekłada ale z ogromnym zapałem wpycha do buzi co sie da, najlepszy ubaw mamy z niego jak jedna raczka coś wkłada a druga sobie pomaga wepchaća i uwielbia mamie wyrywac włosy z głowy, o tak to świetna zabawa
i udanego wyjazdu weekendowo - dziadkowo- babciowego:-)
yoshe super że pozbyliście sie anemii
kpi23 witamy po powrocie, a co do kolezanki nie będę się powtarzać bo dziewczyny napisały już wszystko co mądre, ja też nie wierzę w taką przyjaźń bo prędzej lub nie i tak będzie finał w łóżku jeśli któras ze stron się nie opamieta w porę
dla mnie dziwne jest to że skoro on sie wszystkiego wypiera to dlaczego robi z tych smsów taką tajemnice i je kasuje i do tego te telefony codzienne
ja porozmawiałabym z nim szczerze i kazała zerwać kontakty z ta laską, niech wybiera albo zona i dziecko albo ona
ech w końcu gdyby tak bardzo zalezało mu na rodzinie to potrafiłby ustwic ta laskę odpowiednio żeby i ona sie od niego odczepiła
to zone ma na "dobre i złe" a nie jakąś pocieszycielke
Asencja także udanego wyjazdu zyczymy
kpi23 my uzywamy Nivea na każdą pogodę dla obydwóch dzieciaków
my tez mamy sobote babciowa, ok 15 ma wpaść i wybywamy na spacerek
dobrze powiedziane
życzę udanego spacerku!
śliczny bobasiu
magdziak - witaj
U nas dzisiaj była kupkaWtajemniczeni wiedzą o co chodzi
Jupi ile to radości diewczyny!!!! Ale pojawia się problemik bo mała raz dziennie dostaje bebilon pepti i już zauważyłam że cyca nie chce cwaniak mały. Wczoraj wieczorem wrzeszczała jak ją przystawiałam, jak dałam spokój to przestała, dzisiaj to samo było. No ale coś za coś. I zauważyłam że po bebilonie tak nie ulewa.
gratuluję
Hejka!
Pytanie mam do mam ktore karmia mm. Czy macie juz regularne miesiączki? Ja czekam na drugą, już mam 5 dni poślizgu...
ja rarmię pól na pół i nie miałam Gaja dzisiaj nie do zniesienia!!
ja też karmię pół na pół i jeszcze nie miałam :-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
słodkości, śpioszek malutki
ja rarmię pól na pół i nie miałam Gaja dzisiaj nie do zniesienia!!
ja biorę tabletki anty więc nie pomogę. Wcześniej brałam Azalię i miałam krwawienia non stop :/ - teraz jako że Julka jest na mm to biorę normalne.
Julka dzisiaj też dała mi popalić :/ zanim zasnęła ryczała ... nie wiem co jej było bo ani noszenie na rękach, zabawianie ani bujanie nic... Opatuliłam ją kocykiem i siedziałam z nią i bujałam tak dobre 20 - 30 min zanim zasnęła. Teraz śpi, ciekawe jak długo bo dzisiaj jej spanie to trudno spaniem nazwać - drzemki po 10-20 min co 2 godz. Jestem wykończona a mąż z pracy dopiero o 21 wraca i z tego co rozmawiałam z nim przez tel to też nie ma lekkiego dnia w pracy więc chyba odpoczywanie i odsypianie zostawie na później...
reklama
zyrraffka
Szczęśliwa mama
sesja wczorajsza i dzisiejsza 
Zobacz załącznik 290653sobie siedzę a co
Zobacz załącznik 290651lubię robić minki
Zobacz załącznik 290649jak tylko tata albo mama wyjmą aparat odrazu pozuję
Zobacz załącznik 290648aaaa psik
Zobacz załącznik 290653sobie siedzę a co
Zobacz załącznik 290651lubię robić minki
Zobacz załącznik 290649jak tylko tata albo mama wyjmą aparat odrazu pozuję
Zobacz załącznik 290648aaaa psik