reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Przepraszam was dziewczyny już uzupełniam FB![]()
Przepraszm hefi dopiero doczytałam że miałaś dziś cieżką noc a ja Ci FB głowę zawracam......Bez pośpiechy jakby, co!
A moja wciąż śpi ....to już 2,5godz. jak zasnęła

zyrraffka
Szczęśliwa mama
mi się nie spieszy, wiem że jak masz czas to dodasz, dziękuję bardzo
))
]
paula świetnie ze bioderka zdrowe
)
]
paula świetnie ze bioderka zdrowe
Przepraszm hefi dopiero doczytałam że miałaś dziś cieżką noc a ja Ci FB głowę zawracam......Bez pośpiechy jakby, co!
A moja wciąż śpi ....to już 2,5godz. jak zasnęłaA śpi tak słodziutko moja perełka!!!!
Spoko spoko

No moja też śpi po boju godzinnym, oczywiście usnęła w wózku
Ciekawe tylko jak długo pośpi...
Nie jestem w temacie co do tych znajomych kpi, ale domyślam się o co chodzi... ciekawe jak sobie z tym poradzą dalej... oby im się udało
Nie jestem w temacie co do tych znajomych kpi, ale domyślam się o co chodzi... ciekawe jak sobie z tym poradzą dalej... oby im się udało
kpi23
Fanka BB :)
avena - szansa jest, zobaczymy czy chłopak był szczery, że to tylko ze stony tej laski i czy z nią zerwał kontakt ... choć moze być ciężko tą pewność zdobyć ... , będziemy myśleć jak ... chyba, że macie jakieś pomysły???
paula24211 - super, że wszystko oki po USG, tak trzymać!
zdec - kiedyś musi się przecież przyzwyczaić ... u mnie też łatwiej się Natalce zasypia w dzień w wózku, natomiast w nocy nie ma problemu z łóżeczkiem ...
paula24211 - super, że wszystko oki po USG, tak trzymać!
zdec - kiedyś musi się przecież przyzwyczaić ... u mnie też łatwiej się Natalce zasypia w dzień w wózku, natomiast w nocy nie ma problemu z łóżeczkiem ...
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
my juz po badaniu usg bioderek
wszystko oki
nastepna kontrol w 7 msc
ide cos zjesc i zmykam na spacerek poki slonko swieci![]()
Jak jest ok to czemu musisz iść na kontrole?
Niestety nawet w wózku teraz nie przechodzi, bo wózek już wieczorem musi jechać, żeby mała spała, co chwilę się budzi.
Także ubieramy się i na spacer idziemy
A tak mi się nie chce, bo pewnie strasznie zimno na dworze
Także ubieramy się i na spacer idziemy
Witam! Straszna produkcja dzisiaj , wybaczcie że nie poodpisuję ale po całodziennym lataniu po lekarzach mam serdecznie dosyć i padam na pyszczek. A to dopiero początek... w nastepnym tygodniu 2 dni moich wizyt i 2 wizyty Jasia. Jakaś masakra i jeszcze pogoda ma się spitolić...
Idę pooglądać jakieś wiadomości cy cóś Jasiek drzemie z tatusiem a ja się wywalę na kanapie i chyba też do kąpieli synusia się prześpię.
Miłego wieczorku
Idę pooglądać jakieś wiadomości cy cóś Jasiek drzemie z tatusiem a ja się wywalę na kanapie i chyba też do kąpieli synusia się prześpię.
Miłego wieczorku
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Witam! Straszna produkcja dzisiaj , wybaczcie że nie poodpisuję ale po całodziennym lataniu po lekarzach mam serdecznie dosyć i padam na pyszczek. A to dopiero początek... w nastepnym tygodniu 2 dni moich wizyt i 2 wizyty Jasia. Jakaś masakra i jeszcze pogoda ma się spitolić...
Miłego wieczorku
To współczuje ale mam nadzieję, że wszystko ok!!