Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dałam dzisiaj Krzysiowi 100 ml soczku jabłkowo-wiśniowego. SmakowałoWiecie może ile trzeba odczekać od podania jednego pokarmu do wprowadzenia kolejnego? W kolejce czeka już delikatna marcheweczka
![]()
mój też coraz więcej marudzi, mam wrażenie, że towarzystwa potrzebuje, bo wystarczy, że koło niego stanę i jest spokójHej, wasze brzdące tez takie marudne sie robią? Moj cały czas jęczy i a rekach chce byc noszony :/ , ledwo go uspiłam i spokoj jak narazie jest :-)
a Ty trochę za wcześnie nie wprowadzasz tych produktów? ;-)
mój też coraz więcej marudzi, mam wrażenie, że towarzystwa potrzebuje, bo wystarczy, że koło niego stanę i jest spokój
Zdec a 100 ml to dużo jak na nią? mój po dwóch cycolach dziś jeszcze 150 ml z butli dojadł....... a zazwyczaj po dwóch cycach między 60 a 100 ml wypijaDokładnieU mnie to samo
I nie da rady nic zrobić przez cały dzień bo dziecko domaga się obecności
Ale dzisiaj nastał jakiś cud, po kąpieli mała dostała mleko, wypiła aż 100ml(co jej się nie zdarza<szok>)a potem nie wiem na jak długo ale usnęła sama
Położyłam do łóżeczka, buziak, dobranoc i mama wychodzi. Oczywiście marudzenie było, ale może kilka minut potem cisza, wchodzę do jej pokoju patrzę a ona śpi
))))) Także mam nadzieję że po takiej porcji mleka chociaż do północy spokojnie pośpi
Tak więc teraz rodzice mają wieczór dla siebie
Dousłyszenia jutroMiłej i spokojnej nocki wam życzę
Agentka co to MM?

;-):-)