reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny trudno mi w to uwierzyć, co zobaczyłam.....
Ale po kolei.. test ciążowy robiłam w 28 i 32 dc i miałam negatywne. Potem lekarz zalecił duphaston na wywołanie @. Jestem 3 dzień po duphastonie i tylko cycki mi się powiększyły. Już dziś jest 39 dc i nie mam jeszcze @. Już nie wytrzymałam i zrobiłam test.....zrobiłam nawet nie z rana tylko ok 13.... i wyszły mi 2 kreski!!!!! Czy to wogóle możliwe?? płaczę i ryczę jak patrzę na te kreski i nie mogę uwierzyć.......

reklama
Dziewczyny trudno mi w to uwierzyć, co zobaczyłam.....
Ale po kolei.. test ciążowy robiłam w 28 i 32 dc i miałam negatywne. Potem lekarz zalecił duphaston na wywołanie @. Jestem 3 dzień po duphastonie i tylko cycki mi się powiększyły. Już dziś jest 39 dc i nie mam jeszcze @. Już nie wytrzymałam i zrobiłam test.....zrobiłam nawet nie z rana tylko ok 13.... i wyszły mi 2 kreski!!!!! Czy to wogóle możliwe?? płaczę i ryczę jak patrzę na te kreski i nie mogę uwierzyć.......

Baśka, to MUSI być prawda!!!! ale numer....śmigaj na betkę i koniecznie pisz jak wynik!!!

Basiu jest to możliwe miałam tak samo brak @ testy nie wykazały nic lekarz nie stwierdził ciąży, dał również tab. na wywołanie @ a po dwóch tyg. dwie kreski i to też po południu i usg. fasolka. Życzę i trzymam kciuki aby się udało:))

BAŚKA1,ale super ale ci zazdroszczę cuda jednak się zdarzają jesteś tego przykładem.:))
BOMBEL, ja miałam krótki protokół z anantagonistą czułam się całkiem dobrze od 2 dc zaczyna się stymulacja ok 5, 6 dnia stymulacji wchodzi antagonista.

Oj dziewczyny... Mam takiego doła, że za chwilę mi się coś stanie:no:. Pożarłam się z moim M. jak nigdy w życiu, a jutro mamy jechać ustalać protokoły itd. Chyba odwołam tą wizytę. Ryczeć mi się chcę..... On chyba nie wróci do domu na noc.

reklama
Dzien dobry wszystkim czekajacym i zachodzacym Paniom....

Dzisiaj odzywam sie tylko po to, zeby dorzucic 3 grosze do moich ostatnich wypowiedzi na temat ziol. Calkiem przypadkowo znalazlam wlasnie w polskim necie ciekawa strone, ktora moze dac natchnienie i odpowiedzi na kilka pytan ktore padly ostatnio na temat ziol... Oto adres http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

I tak przy okazji strona mowi nie tylko o ziolach ale takze o paru innych aspektach wspomagania nieplodnosci pary.

Pozdrowienia dla wszystkich

C-M.

Ostatnia edycja:
Do góry