reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Bosa całkiem tanio,moja znajoma ma chyba wiekszy(ok70cm wysoki) i innej firmy i nie musi kupowac tych wkładow tylko zwykły worek na smieci 60l pasuje

reklama
Bosa całkiem tanio,moja znajoma ma chyba wiekszy(ok70cm wysoki) i innej firmy i nie musi kupowac tych wkładow tylko zwykły worek na smieci 60l pasuje

a to z takim zwyklym workiem tez sie sprawdza :confused: bo myslalam,ze wklady tez wazne- a dokladniej to,ze zawijaja szczelnie pieluchy w srodku i dzieki temu nie czuc tak bardzo.
A ze zwyklym workiem to chyba nie dziala,az tak dobrze?
Z Bartoszkiem nie mielismy tego kosza,ale tym razem mam zamiar kupic :tak:

Te kosze to dzialaja z tymi specjalnymi workami!

A co myslicie o pieluszkach wielorazowych? Ja chyba kupie kilka w razie jakby dziecko mialo pupke czerwona, zawsze to odpocznie od pampersow troche i sie przewietrzy :) bo jakos sobie nie wyobrazam uzywac ich caly czas, chociaz my wszystkie w tetrowych kiedys zasuwalysmy ;) wczoraj w Dzien Dobry TVN pokazywali je. Ale do tego trzeba odkarzacz, bo prane w 40 st sa, sa specjalne kosze, wklady i chusteczki.

Ja stwierdzam ze takich bajerów nie potrzebuje:( :):):)
Mam zwykły fajny kosz a przy dwójce maluszków to i tak będę musiała pieluszki wynosić na bieżąco :)

No moja znajoma ma na zwykłe worki i byłam u niej w łazience i nic nie smierdziało od tego kosza;)
Moj M mnie wysmiał,powiedział ze to jest nie potrzebny koszt i zaoferował sie wyrzucac smieci dwa razy dziennie jak trzeba bedzie;)

No moja znajoma ma na zwykłe worki i byłam u niej w łazience i nic nie smierdziało od tego kosza;)
Moj M mnie wysmiał,powiedział ze to jest nie potrzebny koszt i zaoferował sie wyrzucac smieci dwa razy dziennie jak trzeba bedzie;)

Bylo go nagrac, bo potem moze sie wykrecac ;)

Ja w sumie mam kosz pod domem, ktory zabieraja raz w tygodniu, ale z niego zwykle smieci niezle wala jak jest cieplo (po otworzeniu), wiec jak dojda pieluchy to ja dziekuje. Panowie przy smieciarce mi popadaja ;)

ja przy Bartku tez mowilam,ze takie rzeczy sa zbedne :) dlatego nie kupilam.
My tez mamy przed domem kosz, ale chyba i tak tamten kupimy, bo takie male dzieci potrafia zrobic naprawde smierdzace kupki :) wiadomo smieci sie wynosi,ale taka brudna pielucha lezaca w domu nawet pol dnia jak jest cieplo to daje popalic ;)

Agacinka z tym nagraniem to dobry pomysł;)
Ruda a wyobraz sobie ze wracasz po 8godzinach pracy do domu a tam Twoj rozkoszny szczeniak ma ze cztery kupy i pare kałuz i to sie tak kisi przez cały dzien;) albo kilka razy dziennie trzeba na spacerze zbierac te ''ciepłe i pachnace'' pakieciki;)

reklama
Dziewczyny w jakiej temperaturze pierzecie ciuszki dla dziecka????????????????????
Bo moja znajoma mi ostatnio mówi ze ona wrzuciła na 70-80 stopni!!!!!!!!!!

Do góry