reklama
Bosa całkiem tanio,moja znajoma ma chyba wiekszy(ok70cm wysoki) i innej firmy i nie musi kupowac tych wkładow tylko zwykły worek na smieci 60l pasuje
a to z takim zwyklym workiem tez sie sprawdza

A ze zwyklym workiem to chyba nie dziala,az tak dobrze?
Z Bartoszkiem nie mielismy tego kosza,ale tym razem mam zamiar kupic

Te kosze to dzialaja z tymi specjalnymi workami!
A co myslicie o pieluszkach wielorazowych? Ja chyba kupie kilka w razie jakby dziecko mialo pupke czerwona, zawsze to odpocznie od pampersow troche i sie przewietrzy
bo jakos sobie nie wyobrazam uzywac ich caly czas, chociaz my wszystkie w tetrowych kiedys zasuwalysmy
wczoraj w Dzien Dobry TVN pokazywali je. Ale do tego trzeba odkarzacz, bo prane w 40 st sa, sa specjalne kosze, wklady i chusteczki.
A co myslicie o pieluszkach wielorazowych? Ja chyba kupie kilka w razie jakby dziecko mialo pupke czerwona, zawsze to odpocznie od pampersow troche i sie przewietrzy
Te kosze to dzialaja z tymi specjalnymi workami! .
no wlasnie tez mi sie tak wydaje. Zwykly worek to chyba to samo co i zwykly kosz z workiem. A tu chodzi o szczelne zamkniecie tych pieluch zeby nie bylo ich czuc.
No moja znajoma ma na zwykłe worki i byłam u niej w łazience i nic nie smierdziało od tego kosza
Moj M mnie wysmiał,powiedział ze to jest nie potrzebny koszt i zaoferował sie wyrzucac smieci dwa razy dziennie jak trzeba bedzie
Moj M mnie wysmiał,powiedział ze to jest nie potrzebny koszt i zaoferował sie wyrzucac smieci dwa razy dziennie jak trzeba bedzie
No moja znajoma ma na zwykłe worki i byłam u niej w łazience i nic nie smierdziało od tego kosza
Moj M mnie wysmiał,powiedział ze to jest nie potrzebny koszt i zaoferował sie wyrzucac smieci dwa razy dziennie jak trzeba bedzie![]()
Bylo go nagrac, bo potem moze sie wykrecac
Ja w sumie mam kosz pod domem, ktory zabieraja raz w tygodniu, ale z niego zwykle smieci niezle wala jak jest cieplo (po otworzeniu), wiec jak dojda pieluchy to ja dziekuje. Panowie przy smieciarce mi popadaja
ja przy Bartku tez mowilam,ze takie rzeczy sa zbedne
dlatego nie kupilam.
My tez mamy przed domem kosz, ale chyba i tak tamten kupimy, bo takie male dzieci potrafia zrobic naprawde smierdzace kupki
wiadomo smieci sie wynosi,ale taka brudna pielucha lezaca w domu nawet pol dnia jak jest cieplo to daje popalic 
My tez mamy przed domem kosz, ale chyba i tak tamten kupimy, bo takie male dzieci potrafia zrobic naprawde smierdzace kupki
Agacinka z tym nagraniem to dobry pomysł
Ruda a wyobraz sobie ze wracasz po 8godzinach pracy do domu a tam Twoj rozkoszny szczeniak ma ze cztery kupy i pare kałuz i to sie tak kisi przez cały dzien
albo kilka razy dziennie trzeba na spacerze zbierac te ''ciepłe i pachnace'' pakieciki
Ruda a wyobraz sobie ze wracasz po 8godzinach pracy do domu a tam Twoj rozkoszny szczeniak ma ze cztery kupy i pare kałuz i to sie tak kisi przez cały dzien
reklama
Podziel się: