reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
no i ja mam problem wózkowy bo podwójny juz za mały dla Kuby a on z kolei nie dojdzie za daleko, a do sprinta sie nie da przyczepki przyczepic. Mam jescczez anmar z pompowanymi kołami ale cięki grat straszliwie no i stary, pordzewialy miejscami. I teraz nie wiem co robić, wypadaloby kupic nowa spacerówke i do niej przyczepkę tylko skad na to kasy brać?

A konieczna jest ta spacerówka dla Kuby? Bo Julka już bardzo rzadko kiedy jeździła w jego wieku, a jak jechaliśmy na dłuższą wyprawę braliśmy składana parasolkę.

A konieczna jest ta spacerówka dla Kuby? Bo Julka już bardzo rzadko kiedy jeździła w jego wieku, a jak jechaliśmy na dłuższą wyprawę braliśmy składana parasolkę.
no właśnie niby wózek mu nie potzrebny ale jak gdzies dalej to nie dojdzie, a my wszędzie na pieszo, o auta nie mamy. Dlatego dobra byłabby dostawka. Dziaisj ze sklepu szedł 40 minut myslalam, ze ukręcę ten śliczny łepek
myslalam żeby kupic jakąś tanią parasolkę, ale tania oznacza male kólka, a po naszej ulicy małe nie przejadą, a poza tym sama nie dam rady na 2 wózki

ilona to sprzedaj moze podwójny i sprinta ;/ i tym samym bedziesz miala na kolejny wozek i podstawke ;/
podwojny bym sprzedala, ale sprinta mi szkoda, bo super jest (duzy i wielkiie koła, c o u nas na zadupiu bardzo się liczy) poza tym sprzedam oba a zanim kase bede miaal to bez wozka będę i wielce prawdopodobne, ze tak smao je sprzeda jak te buty po kubie sprzedaję (dla niewtajjemniczonych sprzedaję bartki po 20zl i wciąz nie mogę sprzedać)

Ilonko na wlasnie sprzedaj oba wozki i kup podwojny np taki Wózek bliźniaczy Maclaren Twin Techno + gratisy (1272581425) - Aukcje internetowe Allegro no chyba ze Michas spi jeszcze na spacerach??kuba powinien spokojnie sie do takiego zmiescic:-)

Aniawawka a jaki to wozek wygraliscie w sklepie??tez bym chcila hehe
podwójnego wozka to jjuż nei chcę uż z graco mnie szlak trafia i uważam, ze Kuba z wozkiem powinie sie porzegnać

Gie-oska - wygraliśmy parasolkę Graco , w 2008 kupowałam w pewnym sklepie produkty jak się przygotowywałam do porodu z Hanką , był konkurs, kazali wypełnić kupon ;-);-), 1 sierpnia odebraliśmy wózek, a Hanka pojawiła się na świecie 5 ( stwierdziłam, że chciała obejrzeć wózek :-D:-D:-D
Dziubasek08 - kupiłam mikado Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości, w tym moim są słabe felgi, bo są plastikowe, ale w pojedynczym były ok, więc może teraz jakoś zmienili. Chciałam jeden-za-drugim, ale niestety jestem niska i nie mogłam go podnieść, przy pokonywaniu krawężników.... Plusem jest cena, koła przednie skrętne blokowane ogólnie dobrze się go prowadzi, w miejscu można nim zawrócić, tylko ciężar .... :szok::szok:
Kikolek - a Kuba nie ma rowerka? bo może wiosną by na rowerku zaczął pomykać i by nie był wykorzystywany wózek? Czasami Hanka wykorzystywała też taki samochodzik napędzany jej nóżkami :-D:-D , fakt, że na dwugodzinny spacer to raczej nie za bardzo, ale na godzinny ok.

reklama
Gie-oska - wygraliśmy parasolkę Graco , w 2008 kupowałam w pewnym sklepie produkty jak się przygotowywałam do porodu z Hanką , był konkurs, kazali wypełnić kupon ;-);-), 1 sierpnia odebraliśmy wózek, a Hanka pojawiła się na świecie 5 ( stwierdziłam, że chciała obejrzeć wózek :-D:-D:-D
Dziubasek08 - kupiłam mikado Mikado DUET - wózki dla bliźniąt | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości, w tym moim są słabe felgi, bo są plastikowe, ale w pojedynczym były ok, więc może teraz jakoś zmienili. Chciałam jeden-za-drugim, ale niestety jestem niska i nie mogłam go podnieść, przy pokonywaniu krawężników.... Plusem jest cena, koła przednie skrętne blokowane ogólnie dobrze się go prowadzi, w miejscu można nim zawrócić, tylko ciężar .... :szok::szok:
Kikolek - a Kuba nie ma rowerka? bo może wiosną by na rowerku zaczął pomykać i by nie był wykorzystywany wózek? Czasami Hanka wykorzystywała też taki samochodzik napędzany jej nóżkami :-D:-D , fakt, że na dwugodzinny spacer to raczej nie za bardzo, ale na godzinny ok.
rowerek ma ale pedalować nie umie i aczej do wiosny się nie nauczy, nie wiem czy kiedykolwiek się nauczy (ma niepełnosprawną nózkę) a pchać wózek i rowerek tez nie bardzo. Ja idziemy gdzies z A. to Michał w wózku, a Kuba na rowerku ale pchany

Do góry