reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ostatnia edycja:
i jak polecasz? wydaje mi sie ze te wózki pod dupka sa twarde strasznie ;/ ja potrzebuje jakiegos lekkiego do samochodu i co malo miejsca zajmuje mimo ze mamy kombi ...
ten ma pod dupka tylko material, a pod nim "napinacz", wiec moze byc bardziej sztywno/rowno, a moze tez byc takie "zwisajacy"- tylko ze wtedy maly wpada i tak jakby "wisi" w nim. nie moze miec usztywnienia - no bo te wozki sie maja poskladac.
moge szczerze powiedziec, ze polecam - a wyjatkowo duzo go "meczymy"(wozek, nie tomka hehe) - my ciagle w trasie, dziennie ze 2-3 razy spacer, jest szeroki - czasami widze na miescie takie powciskane dzieciaczki w spacerowki, ze ledwo siedza, praktycznie sztywno, a Tomi ma miejsce jeszcze na gruby koc i miska ma obok - bo on obowiazkowo z jednym miskiem z domu wychodzi hehe.
jedyny minus dla mnie to ze sie nie zdejmuje tapicerka - no ale za taka cene to nie liczylam nawet na to, z wozek ma jasna lamowke i musze ją czesto przepierac. :)

Gie-oska - upsss, tak to jest nie pamiętać modelu wózka :zawstydzona/y: i robić trzy rzeczy naraz...
Ja bym się tam wstrzymała z kupnem wózka... na wiosnę pojawią się nowe modele, stare trzeba będzie sprzedać, więc ceny też spadną.... a zapowiadają zimę długą ... :szok::szok:

Gie-oska - upsss, tak to jest nie pamiętać modelu wózka :zawstydzona/y: i robić trzy rzeczy naraz...
Ja bym się tam wstrzymała z kupnem wózka... na wiosnę pojawią się nowe modele, stare trzeba będzie sprzedać, więc ceny też spadną.... a zapowiadają zimę długą ... :szok::szok:

Boshhhhhhhhe znowy dluga zima nie chceeeeeeeeeeeeeee:-(

Gosia teraz to tylko sanki trzeba kupić ;-) , a spacerówkę to dopiero na wiosnę
moja znajoma ma tego britaxa i generalnie nie słyszałam żeby na niego narzekała , teraz ma drugie dziecko i dokupiła sobie fotelik do stelaża i na zakupach maleństwo w tym wozi :tak:
no i ja tak jak Aga będe chyba polować na Cybexa ;-)

moja znajoma ma tego britaxa i generalnie nie słyszałam żeby na niego narzekała , teraz ma drugie dziecko i dokupiła sobie fotelik do stelaża i na zakupach maleństwo w tym wozi :tak:
Ania te co są na allegro to są z Niemiec sprowadzane ciekawe ile tam kosztują

reklama
sanki mam:p wozek terenowy tez...oj to super ze kolezanka zadowolona z tego britaxa a jaki ma kolor??
Ania te co są na allegro to są z Niemiec sprowadzane ciekawe ile tam kosztują
dziewczyny mi sie cybex tez podoba i sie znowu nakrecilam przez Was:p

Aga ale te z niemiec to mowilas ze starszy rocznik a Ty chcesz ten najnowszy tak?

prosze babeczki po tyle sa na niemieckim ebayu http://cgi.ebay.de/CYBEX-PROMI-BUGG..._Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item35aa8eac86 i to chyba te nowsze modele??

Ostatnia edycja:
Do góry