reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Ja dostałam torbe pełna gazetek i broszurek o dziecku,porodzie i potrzebnych rzeczach ale od znajomej mojego M,u lekarza pewnie nic nie dostane,moze cos na tym spotkaniu sie wygra;)
Malina i Futerko to idziemy razem na to spotkanie? musimy jakis znak rozpoznawczy wymyslic;)

reklama
Ja dostałam torbe pełna gazetek i broszurek o dziecku,porodzie i potrzebnych rzeczach ale od znajomej mojego M,u lekarza pewnie nic nie dostane,moze cos na tym spotkaniu sie wygra;)
Malina i Futerko to idziemy razem na to spotkanie? musimy jakis znak rozpoznawczy wymyslic;)

widziałysmy swoje zdjęcia... wymienimy się numerami tel... więc raczej się odnajdziemy:-D ja mam czerwone włosy:-D hiihi:-) nie wiem jak wy...dostałam maila potwierdzającego zgłoszenie ale żadnego maila ze szczegółami jeszcze nie...

Tak jest - 17ego jest ostatni dzień mojego L4, więc bez względu na godzinę - zjawimy się: ja i mój brzuch!!
Umówimy się konkretnie przed samym spotkaniem co i jak może..

Właśnie po porodzie ze szpitala to też słyszałam, że się dostaje próbki :)

Pojechalam kupic jakies ubranko dla mojego maluszka. Bylam w Nexcie i Gapie i... nic mi sie nie spodobalo :( jak tylko zaszlam w ciaze bylo tyle fajnych rzeczy, a teraz nic mi nie wpadlo w oko, a chce zeby ta pierwsza rzecz byla wyjatkowa. Wiec wyruszylam do Babies'r'us i tak zobaczylam tyle cudownych rzeczy w moim ulubionym kolorze jasno brazowym (taki bezowy, no wiecie jaki), ze az sie rozczulilam :) kocyki, bumpery, wanienki, reczniczki i zestawy ubranek :) o malo co nie wzielam takie skladajace sie z 8 czesci :) akurat na wyprawke do szpitala by sie nadawalo, ale rozmiar 0-3 mies wydal mi sie taki duzy. I nie wiem czy nie kupic new baby, tj. rozmiar do 4.5 kg. No ale nie wiem jak duze dziecko bede miala. No i nic nie kupilam. Pojade z M, to razem cos wybierzemy :)

I jakby ktoras z UK chciala, to laktator Tommy Tippie elektryczny kosztuje 42 funty (tj. obecnie w promocji w Mothercare), a kosze do pieluszek sa po 10 funtow (tak jak w Argosie, ale w argosie tansze wklady sa, po 10 rowniez).

zapomnialam zobaczyc cene termometra do uszka, bo taki tez chce kupic.

A otulaczkow-pszczolek nie bylo. Przez strone mozna zamowic. I jesli ktoras mysli o MosesBasket, to tez jest z kolyska za 34 funty (najtanszy na ebayu tylez samo z przesylka)

Ojjjj ale mam ciuszków dla Dzidzi ... mase sukienek, spodenek i kilka nawet w stylu PowerFlower ... a ja taki uwielbiam :) Dostałam od koleżanki mojej przyjaciółki. Są śliczne. Tylko oby przypuszczenia dr sie sprawdziły, przekonamy sie dopiero 2go listopada czy w brzuszku mieszka mała Królewna :)

Dziś wybrałam się na zakupy, bo wreszcie wiem za czym się rozglądać. Niestety promocje w sklepach się pokończyły, ale i tak udało mi się coś upolować w przystępnej cenie;-) Już nie mogę się doczekać kiedy się wybiorę do jakiegoś centrum handlowego na większe zakupy:-) A oto moje dzisiejsze łupy:

Załączniki

• 100_0847.jpg
    100_0847.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 80
Magdzior sliczne ciuszki takie chłopiece;)
Ja własnie przesłałam mojemu M linka do licytacji na alegro zeby zamowił piekny dresik i body z buldogiem;) jak tylko przyjdzie przesyłka to strzele fotki tego co juz mamy ;)

reklama
Do góry