reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

W h&m nic sie teraz nie szykuje:( Ostatnio byłam w pracy i nawet mnie załamali bo ponoc w tym roku mega przecena ma byc po świętach a nie jak w zeszłym roku przed!!!:( choć ja mam nadzieje ze to się jeszcze zmieni...jak bede miec jakies info- dam Wam znac:)

to dziwne bo niektóre rzeczy na które była stała przecena od kilku tygodni, teraz są droższe...

reklama
futrzak ja tez z Bartkiem najpierw kupowalam bodziaki,pajace itd. (choc te mozna u nas kupic w kompletach dosc tanio) Teraz tego troche mam. Chyba musze wypatrywac juz wiekszych rozmiarow bo z tych najmniejszych maluch szybko wyrasta :)Ale te malutkie sa najslodsze :-D

No i niebieskich kolorow w szafie dzieci pelno,wiec staram sie kupowac jakies inne kolorki teraz.
To moje ostatnie zakupy (teraz sobie obiecuje,ze kolejne dopiero w grudniu bo napewno beda promocje :tak:)
(zielony w rzeczywistosci jest bardziej 'zywszy' ,na fotce wyszedl lekko wyblakly)

IMG_8501.jpgIMG_8488.jpgIMG_8498.jpg

Zrobilam pierwszy ciazowy zakup :) urzadzenie do sluchania serduszka ;) kolezanka mowila, ze pozniej, kiedy trzeba liczyc ruchy dziecka, czasami sie o tym zapomina. I wystarczy wlaczyc urzadzonko i od razu wiadomo, ze z dzidzia w porzadku :)

no i... byc moze kupilam pierwsze ubranka i buciki ;) wlasnie licytuje na ebayu :) moze sie uda. Uzywane, ale dziecko w tym wieku raczej nie zdarzylo zniszczyc :) Wszystko adidas i nike :) jak mi sie uda to sie pochwale :) skoro ma byc pilkarz, to dresy trzeba mu zakupic ;)

Zrobilam pierwszy ciazowy zakup :) urzadzenie do sluchania serduszka ;) kolezanka mowila, ze pozniej, kiedy trzeba liczyc ruchy dziecka, czasami sie o tym zapomina. I wystarczy wlaczyc urzadzonko i od razu wiadomo, ze z dzidzia w porzadku :)

no i... byc moze kupilam pierwsze ubranka i buciki ;) wlasnie licytuje na ebayu :) moze sie uda. Uzywane, ale dziecko w tym wieku raczej nie zdarzylo zniszczyc :) Wszystko adidas i nike :) jak mi sie uda to sie pochwale :) skoro ma byc pilkarz, to dresy trzeba mu zakupic ;)

tez mam :-D A ktore kupilas, bo jest kilka roznych.. Mi K. zrobil prezent, ale on z tego co sie oreintuje w argosie kupil...

Ola, nie liczylam z Olafem. To chyba chodzi jedynie o to, ze kiedy nie czuje sie bardzo dlugo ruchow dziecka, cos moze byc z nim nie tak i warto jechac do szpitala na szybkie sprawdzenie...
No i w poznej ciazy ja sobie zapisywalam godziny o ktorej Olo kopal najmocniej i mi sie pozniej sprawdzilo- kiedy sie urodzil to wtedy najbardziej dokazywal

A to ruchy dziecka trzeba liczyc? moze głupie pytanie ale pierwszy raz o tym słysze....

Tak, ale jeszcze nie teraz :) od siodmego miesiaca bodajze. Musi byc min 10 ruchow w ciagu godziny, bo jesli nie czujesz to od razu do szpitala na ktg.
ale musisz sprawdzic dokladnie od kiedy, bo nie pamietam. Lekarz/polozna na pewno Ci o tym powie :)
A tak sprawdze sobie bicie serduszka i bede wiedziala, ze wszystko w porzadku :)

No i kupilam pierwsza rzecz, na ebayu oczywiscie (zawsze lubilam kupowac przez internet, hi )
407763520_o.jpg
Body Manchester United ;) tatus lubi. Ale juz zapowiedzial, ze zakupi cos w celtic shopie

tez mam :-D A ktore kupilas, bo jest kilka roznych.. Mi K. zrobil prezent, ale on z tego co sie oreintuje w argosie kupil...

to ja kupilam taki sam tylko, ze na ebayu, uzywany za 9 funtow ;)

Ostatnia edycja:
Ja dostalam ostatnio body,ale nie manchesteru- u nas w domu to manchester jest beee. Za to lokalnie west bromwich i aston villa kroluja... W ogole to smialo moge powiedziec, ze to chyba jest plus (dla niektorych minus) mieszkania w UK. Chcesz, czy nie i tak dowiadujesz sie wiele o footballu, bo tutaj to tak popularny temat jak kurna pogoda, a pilkarze sa tak samo traktowani jak gwiazdy-czasami czesciej sie znalezc info o pilkarzach niz o gwiazdach w tabloidach etc...Z reszta sama wiesz :)

No i kolejna fajna rzecz znalazlam. Poniewaz chce kupic lozeczko, ktore zmienia sie w lozko dla 2latka... I zobaczcie:
Zobacz załącznik 294417Zobacz załącznik 294418

cena bardzo fajna...120.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry