reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Masala, piękne ubranka. Ja praktycznie nic nie mam jeszcze. Jeden komplet ze swojego sklepu sobie odłożyłam damski i męski, hehe i w zależności od tego kto tam mieszka to jeden będę musiała oddać. Może jutro się dowiem wreszcie, bo mam wizytę. Chciałam już coś kupić, ale wszystko jest albo typowo dla dziewczynki albo dla chłopca, a te unisex to mi się akurat nie podobały. Jak byłam w pierwszej ciąży to więcej było unisex takich naprawdę ładnych.

reklama
Masala, piękne ubranka. Ja praktycznie nic nie mam jeszcze. Jeden komplet ze swojego sklepu sobie odłożyłam damski i męski, hehe i w zależności od tego kto tam mieszka to jeden będę musiała oddać. Może jutro się dowiem wreszcie, bo mam wizytę. Chciałam już coś kupić, ale wszystko jest albo typowo dla dziewczynki albo dla chłopca, a te unisex to mi się akurat nie podobały. Jak byłam w pierwszej ciąży to więcej było unisex takich naprawdę ładnych.
No ja jutro tez mam usg i licze, ze sie dowiem bo juz mam dosc bialych ubranek, mimo, ze zawsze lubilam bialy:)

oj poszaleje Scarletka, poszaleje:) I jak sie okaze, ze nie przelamalam passy forumowej na marcowych chlopcow, to bede musiala kupic taki sam zestaw jak agacina... szanowny maz pokazywam mi te body manchesteru dobre trzy miesiace temu:p A jakos chyba mimo wszystko wole sukienki:)

Bardzo ladne body, co chcesz ;) jeszcze z dlugim rekawkiem sa :)
ja juz nie moge doczekac sie przesylek. Dzis licytuje dreski, mam nadzieje, ze sie uda :) bo wczoraj ktos mi sprzed nosa sprzatnal

oj kurcze ale zestaw masz brawo! my jeszcze nic nie mamy dopiero w styczniu chcemy kupowac jak czasu wolnego troche bedzie bo teraz to narazie swieta na glowie a dzidzius zaraz po nich bedzie mial swoje 5 minut:)...albo dluzej:)

Ja takie sklepowe ubranka i najwieksze rzeczy tez bede kupowac w styczniu, no moze w grudniu :) wczesniej reszta drobiazgow
Harsh, wybralas juz materacyk?
A gdzie mozna kupic wanienke ze stojakiem? albo chociaz stojak? bo albo nie umiem szukac, albo jestem slepa. W Mothercare nie bylo. Ja kupuje taka zwykla, te profilowane sa podobno do kitu. \wanienke oczywiscie :)

oooooooooooooo zaczeło sie hheh szał kupowania ja kupilam tylko 2 pary bodów jak narazie ale kilka ciuszków od babć i cioc przywiozłam jutro wam pokaze;-))

reklama
Bardzo ladne body, co chcesz ;) jeszcze z dlugim rekawkiem sa :)
ja juz nie moge doczekac sie przesylek. Dzis licytuje dreski, mam nadzieje, ze sie uda :) bo wczoraj ktos mi sprzed nosa sprzatnal

Nie no sa super, tylko mnie ta koncepcja tego cholernego manchesteru wkurza... moj maz godzinami siedzi i mecze oglada wiec jak jeszcze dziecko bedzie mi sie z tym kojarzyc to zwariuje... w ogole mi z tych bodow to najbardziej podobaly sie te biale cos z napisem ze kibicuje za tata czy cos w tym stylu... pewnie kojarzysz

Do góry