Masala, piękne ubranka. Ja praktycznie nic nie mam jeszcze. Jeden komplet ze swojego sklepu sobie odłożyłam damski i męski, hehe i w zależności od tego kto tam mieszka to jeden będę musiała oddać. Może jutro się dowiem wreszcie, bo mam wizytę. Chciałam już coś kupić, ale wszystko jest albo typowo dla dziewczynki albo dla chłopca, a te unisex to mi się akurat nie podobały. Jak byłam w pierwszej ciąży to więcej było unisex takich naprawdę ładnych.
reklama
No ja jutro tez mam usg i licze, ze sie dowiem bo juz mam dosc bialych ubranek, mimo, ze zawsze lubilam bialyMasala, piękne ubranka. Ja praktycznie nic nie mam jeszcze. Jeden komplet ze swojego sklepu sobie odłożyłam damski i męski, hehe i w zależności od tego kto tam mieszka to jeden będę musiała oddać. Może jutro się dowiem wreszcie, bo mam wizytę. Chciałam już coś kupić, ale wszystko jest albo typowo dla dziewczynki albo dla chłopca, a te unisex to mi się akurat nie podobały. Jak byłam w pierwszej ciąży to więcej było unisex takich naprawdę ładnych.
oj poszaleje Scarletka, poszaleje
I jak sie okaze, ze nie przelamalam passy forumowej na marcowych chlopcow, to bede musiala kupic taki sam zestaw jak agacina... szanowny maz pokazywam mi te body manchesteru dobre trzy miesiace temu
A jakos chyba mimo wszystko wole sukienki
buziaczek1
Fanka BB :)
oj kurcze ale zestaw masz brawo! my jeszcze nic nie mamy dopiero w styczniu chcemy kupowac jak czasu wolnego troche bedzie bo teraz to narazie swieta na glowie a dzidzius zaraz po nich bedzie mial swoje 5 minut
...albo dluzej
Ja takie sklepowe ubranka i najwieksze rzeczy tez bede kupowac w styczniu, no moze w grudniu
wczesniej reszta drobiazgow
Harsh, wybralas juz materacyk?
A gdzie mozna kupic wanienke ze stojakiem? albo chociaz stojak? bo albo nie umiem szukac, albo jestem slepa. W Mothercare nie bylo. Ja kupuje taka zwykla, te profilowane sa podobno do kitu. \wanienke oczywiscie
Harsh, wybralas juz materacyk?
A gdzie mozna kupic wanienke ze stojakiem? albo chociaz stojak? bo albo nie umiem szukac, albo jestem slepa. W Mothercare nie bylo. Ja kupuje taka zwykla, te profilowane sa podobno do kitu. \wanienke oczywiscie
Marta1981
Rodzyneczka
A ja to co? Niby gorszaoooooooooooooo zaczeło sie hheh szał kupowania ja kupilam tylko 2 pary bodów jak narazie ale kilka ciuszków od babć i cioc przywiozłam jutro wam pokaze;-))

reklama
Bardzo ladne body, co chceszjeszcze z dlugim rekawkiem sa
ja juz nie moge doczekac sie przesylek. Dzis licytuje dreski, mam nadzieje, ze sie udabo wczoraj ktos mi sprzed nosa sprzatnal
Nie no sa super, tylko mnie ta koncepcja tego cholernego manchesteru wkurza... moj maz godzinami siedzi i mecze oglada wiec jak jeszcze dziecko bedzie mi sie z tym kojarzyc to zwariuje... w ogole mi z tych bodow to najbardziej podobaly sie te biale cos z napisem ze kibicuje za tata czy cos w tym stylu... pewnie kojarzysz
Podziel się: