reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lista rzeczy niezbednych potrzebnych i praktycznych-czyli wyprawka według marcówek

Widzialam :)
a widzialas na allegro body kibica w barwach Polski z imieniem? Kazdemu dziecku urodzonemu tutaj kupowalam na prezent. teraz musze zamowic dla swojego ;)

A tak przy okazji, to moje dziecko pewnie juz zapisane jest do szkolki pilkarskiej. Tatus juz z niego pilkarza zrobil jak sie dowiedzial, ze jestem w ciazy. I juz sie cieszy, ze dziecku kupi Play Station 3... Dziecku...

ktos mi sprzatnal sprzed nosa super-dreski. Ale i tak cene tak podbilam, ze w sklepie pewnie tylez samo kosztuja, sasasasa.

reklama
Widzialam :)
a widzialas na allegro body kibica w barwach Polski z imieniem? Kazdemu dziecku urodzonemu tutaj kupowalam na prezent. teraz musze zamowic dla swojego ;)

A tak przy okazji, to moje dziecko pewnie juz zapisane jest do szkolki pilkarskiej. Tatus juz z niego pilkarza zrobil jak sie dowiedzial, ze jestem w ciazy. I juz sie cieszy, ze dziecku kupi Play Station 3... Dziecku...

ktos mi sprzatnal sprzed nosa super-dreski. Ale i tak cene tak podbilam, ze w sklepie pewnie tylez samo kosztuja, sasasasa.

O Boze, jakbym slyszalam mojego. Ostatnio uslyszalam, ze za 20 lat bede mieszkac w Hiszpanii. Na pytanie, ze niby jakim cudem i dlaczego, uslyszalam, ze syn mi kupi:) O czywiscie jako dobry pilkarz bedzie duzo zarabial. A jak rozmawial z moja mama ostatnio przez tel to zapytal czy sie cieszy, ze jej wnuk bedzie z orzelkiem na piersi wystepowal.... Wyobrazasz sobie?!
Nie widzialam tego body na allego ale cos czuje, ze bede zmuszona kupic:)

Fajne nawet. No wiec kolejny zakup mnie czeka. Ale to juz kupie troszke wieksze... poki co wszystkie co mam to na 62-64. Jejku juz sie jutra nie moge doczekac... W koncu bede wiedziec kto mnie podkopuje:)))

Dziewczyny, któraś z Was pytała o materac. My mamy sprężynowo-kokosowy i jestem z niego bardzo zadowolona. Polecił nam go sprzedawca, fakt jest droższy od tego gryczano-kokosowego, ale na pewno lepszy, wiem, bo szwagierka przed kupnem takiego jak my mamy pytała znajomej, która pracuje na rehabilitacji. Dla drugiego dziecka też będziemy musieli kupić, bo Ignaś go jeszcze używa i pewnie jeszcze jakiś czas będzie.

Masala, to się obie jutro dowiemy. Ja mam wizytę o 18:15 a Ty?

Ja mam 15 50, ale tutejszego czasu, wiec 16 50 na polski. Juz sie nie moge doczekac... oby tylko maluszki kawalow nam nie porobily i sie nie poodwracaly:pP

reklama
Do góry