reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

a ja od naszego allegro. Jeszcze troche i market nie bedzie mi potrzebny hahahahaha

No u mnie tak samo.... cholerstwo jedne wciaga strasznie... wszystko kupuje na ebayu :dry: ;-) no ale coz wszystko jest dla ludzi hahaha

edit: zrobilam zdjecia buzza i dzis wystawiam na sprzedarz. posle linka gdyby ktoras chciala sie skusic hahaha!!!!! Uwaga MEGA ZESTAW!!!!! takiej okazji nie mozecie przepuscic :-D

reklama
Gdyby ktoras chciala kupic BUZZA dla kolejnego dzieciaczka to zapraszam Quinny BUZZ Sulphur + Capri Dreami CarryCot HUGE PACK! on eBay (end time 30-Oct-10 21:52:36 BST) :-D:-D hehe jestem dumna z siebie ze w koncu go wystawilam na sprzedarz... trzymajcie kciuki co by sie drogooooo sprzedal. Aukcja zaczela sie jakies pol h temu a juz 2 obserwujacych ;-) mam nadzieje ze beda obstawiac i nie obserwuja wozka z czystej ciekawosci ;-)
fajnie sie prezentuje:-)a jaka masz cene minimalna??

fajnie sie prezentuje:-)a jaka masz cene minimalna??

£150.00 za mniej go nie sprzedam chocbym miala go miec na strychu hehe ;-) ale jest 5 osberwujacych juz wiec mam nadzieje ze sie sprzeda. Ostatnio sam zielony bez fotelika tylko z gondola sprzedal sie za £205 :szok: wiec jak moj sie nie sprzeda przynajmniej za te £150 to bede w wielkim szoku.

£150.00 za mniej go nie sprzedam chocbym miala go miec na strychu hehe ;-) ale jest 5 osberwujacych juz wiec mam nadzieje ze sie sprzeda. Ostatnio sam zielony bez fotelika tylko z gondola sprzedal sie za £205 :szok: wiec jak moj sie nie sprzeda przynajmniej za te £150 to bede w wielkim szoku.
to trzymam kciuki aby ladnie Ci sie sprzedal bo naprawde super wyglada:-)

a nowy za ile mozna kupic?

nowy model (ja mam starszy) z gondola, 2 siedziskami, fotelikiem dodatkowymi kolami i wszystkimi dodatkami pewnie okolo £800 -£1000
z tym ze nikt z reguly nie kupuje 2 siedzisk i dodatkowych kol itp wiec to raczej niespotykane...

to trzymam kciuki aby ladnie Ci sie sprzedal bo naprawde super wyglada:-)

dzieki ;-) z tym ze w PL by docenili kolory i ogromny zestaw, smetni angole wola czarne wozki choc ostatnio coraz czesciej widac ladne kolorki...

Sprzedałam BUZZA!!!! :szok: Babka dziś dzwoniła ze chce ogladnac wozek najpierw i spytala czy moze go kupic od razu jezeli sie jej spodoba. A ze ma daleko (2 godziny jazdy samochodem) to przyjezdza i bierze go jutro za £200. Mozliwe ze sprzedalabym go za wiecej ale tak przynajmniej bede miec kase od razu i nie bede musiec placic ebayowi za ostateczna cene ;-) :-D

Sprzedałam BUZZA!!!! :szok: Babka dziś dzwoniła ze chce ogladnac wozek najpierw i spytala czy moze go kupic od razu jezeli sie jej spodoba. A ze ma daleko (2 godziny jazdy samochodem) to przyjezdza i bierze go jutro za £200. Mozliwe ze sprzedalabym go za wiecej ale tak przynajmniej bede miec kase od razu i nie bede musiec placic ebayowi za ostateczna cene ;-) :-D
SUPER !!! :)))))))))))))))))))))) PEWnie zadowolona co ? :) heheheh

reklama
SUPER !!! :)))))))))))))))))))))) PEWnie zadowolona co ? :) heheheh

ahhh bardzo. w koncu pokupie to co potrzebuje ;-) wiesz teraz jak juz wiem ze sie sprzedaje to mysle se ze moglam poczekac i moglabym wiecej dostac na aukcji no ale apetyt rosnie w miare jedzenia... hehe niech tylko mnie w konia nie zrobi i niech przyjedzie jutro bo ja zabijem telefonicznie... ;-)

Do góry