zielona --- super mebelki. bardzo mi sie podobają tylko upewniłąs mnie w zakupie

szafa którą kupiłas to jest ta rurką i półkami?? ja zamiast komody mysle nad regalikiem bo kurcze nie bede miała gdzie zabawek poukładac w pokoju jak łózko zmienimy na wieksze...
co do usypiania piotrusia.. moze kup mu jakas lampkę specjalną tzn( my kupilismy takiego maluszka co kiedys był w sprzedazy w biedronce. i tłumaczylismy dla tomka ze jak brumek sie pali to pora spac.. i ze brumek go pilnuje.. i takie tam.. jeszcze wzia misi kilka do łózka.. i teraz spi z całą bandą: mały piesek.. mały tygrysek... kłapouchy... malutka podusia z kłapouchym.. większa poduszka z kotkami( taki jasiek ) i to cała brygada.. do tego na ziemi koło łóza spi duzy pies maskotka przykryty kocem ... czasami trzeba pujsc pogłaskac po pleckach albo tak jak pisałam piosenke zaspiewac.. ale nie jest to codziennie.. poprostu tylko wtedy jak nie moze zasnac...
kurcze a tego Twojego M. to by sie przydało jakos uaktywnic :/ choroba moze przy drugim Ci sie uda.. bo juz przy Piotrusiu to nie sadze zabardzo sie przyzwyczaił.. ale przy drugim gon kijem do roboty