my juz te po sniadanku.. dzisiaj w nocy pobolewalo mnie biodro;/ ale sie wyspalam jak nigdy
wstalam tylko przed 2 siusiu a poszlam spac ok 24 i o 8.20 znow siusiu. jakas taka rozwalona jestem ale to przez to ze mezus w domu i moj "rytm dnia" zaburzony
dzisiaj powinnam troche ogarnac mieszkanie, koszule poprasowac, ale poki co nie mam sil- leń totalny jestem..
Wczorajsze "ciężarówkowe party" udane! a jakie odstresowujące... a ile się uśmiałam (az musiałam nospę wziąć w nocy bo miałam tyle skurczów przez te chichranie się)... :-)
W koncu wlaczylam telewizor i ogladalam tvn style i akurat trafilam na program o alergiach. Ciekawa rzecz mowili, ze kobieta w ciazy, jesli nalezy do rodziny alergikow, to powinna od 6 miesiaca unikac pokarmow /ograniczyc znacznie/ ktore moga uczulac, np mleko, cytrusy , cos jeszcze wymieniali, ale nie pamietam... Chodzi o to zeby ochronic dziecko przed alergiami w przyszlosci.
.. Dobrze, że już wczoraj większość posprzątałam, to dziś tylko obiad i prasowanie mi zostało (na szczęście nie mam koszul to szybko pójdzie)