reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

zielona sliczne mebelki :)
A jesli chodzi o usypianie, to moze sprobuj powoli uczyc Piotrusia zeby sam zasypial? Wiem, ze bedzie ciezko na poczatku, ale jesli bedziecie konsekwentni to sie nauczy, a Tobie ulatwi to pozniej zycie, jak pojawi sie drugi maluszek.

reklama
laseczki, któraś z Was pisała o kroplach lub syropku na przeczyszczenie
możecie mi przypomnieć??
mam zaparcia straszne i chcę się ich pozbyć :-(

Ale nastukałyście od 15tej :-) 8 stron ...
My jednak pojechaliśmy do Ikei i reala, kilka ciuszków kupiłam i jeszcze coś ale pochwalę się w niedzielę bo jutro jedziemy do moich rodziców :-) rano o 7ej musimy być na miesjcu bo mój mężulek jedzie z moim tatą do lasu, mój tata wycinke robi, a ja z mama poplotkuję :-) nadrobie wszystko :-) udanej soboty Kochane :-)

Ale nastukałyście od 15tej :-) 8 stron ...
My jednak pojechaliśmy do Ikei i reala, kilka ciuszków kupiłam i jeszcze coś ale pochwalę się w niedzielę bo jutro jedziemy do moich rodziców :-) rano o 7ej musimy być na miesjcu bo mój mężulek jedzie z moim tatą do lasu, mój tata wycinke robi, a ja z mama poplotkuję :-) nadrobie wszystko :-) udanej soboty Kochane :-)

miłego wypadu :-)

to dobrze klaudoos a pomaga Ci to ??
ja zawsze raz dziennie idę z rana , ale dzisiaj był problem i ogólnie ciężko mi to idzie ...

pomaga pomaga, czasem nawet idzie woda, ale ja i tak po zastosowaniu po ok 3-4h zapodaje czopka na kilka sekund zeby poruszyl;) inaczej przez te parte bym chyba urodzila;)

reklama
no ja też mam problem..niby jem a nie wiem gdzie to się wszystko podziewa..dobrze wiedzieć bo nie wiedziałam że cos takiego jest:) piję ten błonnik, może trochę pomaga, ale nie do końca..

Do góry