reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hello porannie :)
Wpadłam poczytać,przywitać i idę zrobić coś na śniadanko hm... tylko co???

co do teścowej to moja przegięcie w druga stronę..od pomocy i wyreczania nie mozna sie odpędzić...regularnie od kilku lat przyjeżdża myć u mnie okna i na nic moje tłumaczenia, ze ja 5 razy w roku nie zamierzam myć, wystarczy mi 2 i sama sobie to zrobie...właśnie w najbliższy czwartek mam wizytacje :)

olkale Wyślij teściową w następnym tygodniu do mnie,akurat mam okna do umycia poremonotwo :) hihihi

Ja dziś noc miałam paskudną:wściekła/y: straszliwie mi zdrętwiały palce w prawej ręce to już druga noc z rzędu. Dokładnie drętwieją mi wszystkie palce oprócz małego nie mam kompletnie w nich czucia i nie jestem w stanie nic zrobić żeby to drętwienie zeszło, dziś męczyłam sie 1h żeby mi przeszło.
Bodzinko mam nadzieję, że dziś z zębem będzie lepiej.

Ja tak mam od ponad 2 tyg. zdrętwiałe i bolące,nasilające się w nocy :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Krolcia jesli swiadomosc makijazu na Ciebie dziala to bedzie dobrze :)) na mnie nic nie dziala jak mnie wzruszenia ponosza heh a potrafie sobie siapac oczami czesto ;)

Bozee leci na TVP2 straszny program o bledach lekarskich :O

Moja mama idzie dzisiaj do spoldzielni wyjasnic sprawe naliczenia nam 1300zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doplaty z podzielnikow kaloryferowych!!!!!!!!!!!! BOZEE!!!!!!!!!!!! Pewnie sie skonczy tym ze beda jej kazali rozlozyc na raty.. ale z jakiej racji raptem nabilo 400jednostek skoro w poprzednich latach przy takim samym uzytkowaniu bylo 10! razy mniej?? i zawsze mialysmy jakas niewielka nadplate, ludzie, okna sa szczelne a mieszkanie ma 31m2 wiec musialaby miec kaloryfer na fula nonstop! Moim zdaniem cos nie tak z podzielnikiem. Ale jak to udowowdnic?? no i co ja mam zrobic jak jestem tu??????????

dzień doberek brzuchatki:-D
dopiero się niedawno obudziłam więc się witam i idę jeść śniadanko, które czeka na stole,
mąż się dobrowolnie wyniósł na materac do spania, niby jakoś lepiej spałam, ale nadal odczuwam to dziwne zmęczenie, bez powodu właściwie, a wczoraj wieczorem to w ogóle myślałam, że zwariuję, bolało mnie wszystko, plecy, krzyż, biodra, nogi, nogi całe miałam jak balony, i to tak bolało, że ledwo usnęłam,
nie wiem, to chyba "zmęczenie materiału" już. bo brzuch mam coraz większy, powinnam zdjęcie do wątku brzuszkowego wrzucić

i z tego zmęczenia byłam wczoraj strasznie dla męża i w ogóle wieczorem nieznośna, ale przynajmniej pozmywał i kuchnię posprzątał, więc jak weszłam rano i nie zobaczyłam sterty brudnych naczyń to mi się humor poprawił

ale cóż, nadal się czuję strasznie zmęczona, mam zaplanowane sprzątanie z odkurzaniem i myciem podłóg, zakupy, obiad, prasowanie wypranych ubranek i nie wiem jak ja to dziś zrobię bo nic tylko bym leżała,

uciekam jeść, bo kawka stygnie

to sobie ponarzekałam, miłego dnia:-)

U nas piękne słoneczko i mrrroźnie!!!!:tak:
Dzisiaj w przedszkolu pasowanie na przedszkolaka będzie:-). Mam lekkiego stresa:eek: czy hormony nie zadziałają i nie poryczę się z wrażenia:sorry::sorry::sorry:!!!

hehe ja ryczałam bez hormonów;P

Witam!
Bodzinka jak tam niedobry zabek???? wziełabym antybiotyk żeby się zakażenie nie wdało.

missiiss dziękuję za taką pomoc hehe, widzę że w gości na całego przyjechała....bez gąbki fee:///
(Daj znać czy dzwoniłaś do tego gostka) :)

Miłego dziona życzę - u nas słonko na całego, ale co z tego jak ja uziemiona w domu:/..choć może na kruciuśki spacerek z psem pójdziemy...
Ponoć do połowy listopada ma byc temp. w granicach 10 st:) a najbliższe dni nawet do 15:p super!

Krolcia Moja mama idzie dzisiaj do spoldzielni wyjasnic sprawe naliczenia nam 1300zl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! doplaty z podzielnikow kaloryferowych!!!!!!!!!!!! BOZEE!!!!!!!!!!!! Pewnie sie skonczy tym ze beda jej kazali rozlozyc na raty.. ale z jakiej racji raptem nabilo 400jednostek skoro w poprzednich latach przy takim samym uzytkowaniu bylo 10! razy mniej?? i zawsze mialysmy jakas niewielka nadplate, ludzie, okna sa szczelne a mieszkanie ma 31m2 wiec musialaby miec kaloryfer na fula nonstop! Moim zdaniem cos nie tak z podzielnikiem. Ale jak to udowowdnic?? no i co ja mam zrobic jak jestem tu??????????
://// kurcze to faktycznie dużo za dużo!!! tym bardziej na takie mieszkanie! My czasem też mamy taką nadpłatę ale przy prawie 80m/kw i potem płaci się grosze bądź wcale ale generalnie ok 800,900 zł wychodzi nam za mies. za sam gaz w zimie, a taka nadpłata jest zwykle ok czerwca i potem płacimy dopiero grudzień/styczeń:)

Witam Mamuśki :-)

U mnie piękne słonko, górki są czerwone - piękne jesienne :-D:-D:-D:-D
Filip zaczął dzionek od czkawki :-D

Życzę Wam miłego dzionka, niedługo idę odwiedzić Klarę która skończyła 2 miesiące :-):-)

Jak tam Wasze zakupy??
Mi właśnie przyszedł wózek - jest super :happy::happy::happy:

Pozdrowionka

reklama
dzień dobry...
dzisiejsza noc to jakaś masakra, pół nocy nie spałam a teraz jak się obudziłam to jestem tak połamana że ruszyć się nie mogę.
Eh... już mi się nie chcę być w ciąży.
Może dzisiaj coś posprzątam czy coś...
Bodzinka jak tam ząbek?
Tunia po pierwsze dobrze że teściówka miła a po drugie dobrze że mąż na materacu ja chyba swojego też przekonam że to dobry pomysł
Krolcia - jakaś masakra, a macie tylko CO czy może razem z wodą Wam rozliczają?

Do góry