U
użytkowniczka r
Gość
Bodzinka Przyłączam się do Lwiczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przy takim natężeniu to co innego... jak widać los mu dał popalić w drugim związku, heheTo muszę powiedzieć,że mój ojciec to jakiś wyjątek miał nas 4 plus mama i żadna z nas nie była córeczką tatusia,może za dużo nas było heh Ale w drugim małżeństwie też ma córkę,więc niestety marzenie o synu spełzło na 5 w sumie córkach))
z tym przewidywaniem to mój tak samo - w pierwszej ciąży od razu że córa, a w drugiej że syn, bo on wie co robi, heheMój to jest dumny jak paw. W pierwszej ciąży powtarzał, że na bank będzie chłopak. My do końca płci nie poznaliśmy, więc poród był jedną wielką niespodzianką i wykluł się Matiteraz od samiutkiego początku powtarzał, że będzie córcia. Ja jeszcze płci nie znałam, ale asekuracyjnie mówiłam, że nie ma się nastawiać itd Już w 14 tygodniu dowiedzieliśmy się, że dziewucha i tak co usg się dowiadujemy, więc mój S. dumny, że przecież wiedział co robi
))
w sumie fajnie byłoby mieć jeszcze trzecie, ale jakoś na razie nie potrafię sobie tego wyobrazić, więc póki co poprzestajemy na dwójce...
to się jeszcze okaże, moi (mąż i Wiktoria, żeby nie było wątpliwości)sobie wyrywaja gitarę od XBOXa aby grać w GuitarHeroMój Małżon wprawdzie z córeczki się niesamowicie cieszy, ale uzasadnia to tym, że przynajmniej z dziewczynką się nie będzie bił o zabawki.
Wiki dziś sobie znowu "barbi na fali" zamówiła, ale we francuskiej tv to króluje Scooby Doo i wszelakie potworyLolo zażądał Scooby-Doo, i tylko zmienia pozycje odgladania....
jak powiedział, że brać, to bierz.dziewczyny bo się przyznałam ginowi, że mnie ostatnio brzuch boli jak przy okresie i twardnieje, dał mi cordafen, ale w ulotce w przeciwwskazaniach jest napisane: CIĄŻA i co, można to brać? Bo się zmartwiłam
o wizycie napisałam na odpowiednim wątku