Agrafka a ten śluz to jaka konsystencja?
Może czop?
A szyjka ciągnie pewnie bo się skraca albo się rozwarcie jakieś robi....
śluz taki jak budyń czekoladowy i od czasu do czasu nitka czerwona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agrafka a ten śluz to jaka konsystencja?
Może czop?
Mnie szyjka ciągnie już od dłuższego czasu, czasami naprawdę bardzo boleśnie, a nie mam ani krótszej (jakoś znacząco) ani rozwartej. Więc nie wiem czy to na pewno to...
Agrafka ja myślę że nie masz powodu do niepokoju, zwracaj tylko uwagę czy synek się rusza, jeśli ruchy są takie jak zwykle to ok. jeśli jest ich mniej/więcej lub jeśli są słabsze/mocniejsze to może być oznaka że coś się dzieje, ale niekoniecznie złego.
Jeśli dobrze zrozumiałam wczoraj lekarkę, to jeśli czop odchodzi to znaczy że jakieś rozwarcie jest. I mi wczoraj powiedziała że jeśli będę plamić to mam się nie denerwować, że przy czopie to normalne, ale na wkładce sucho.
Więc obserwuj ale jeśli tylko masz jakieś wątpliwości to dzwoń na IP lub do lekarki.