reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

czesc Dziewczynki,

bylam dzis pierwszy raz w pracy, rety! az mi sie rece trzesly i wstalam o 4 rano i już usnąć nie moglam z nerwów,

baaardzo wspolczuje :( Jak bylo po pracy? Jakoś przetrzymałaś dzień?

Jakoś tylko mialam czas 1,5 strony nadrobic :(
Dzisiaj zajęty cały dzień, jutro też...dobrze, że w pon. mój mąz też bedzie w domku, to troche odpoczniemy :)
Widziałyście dzisiaj mam talent? Jestem w szoku, jak dobrze dziewczyna zaśpiewała...

reklama
oh iiwka zapomnialam o Tobie: rodziłam na Staszica, jestem bardzo zadowolona z opieki, a a Kraśnickiech strasznie duze sale podobno 8, czy 12 osob?
a do ktorego Lo chodziłam??? ja do 1 bywasz w Lu?

jej, ciezko było... cały dzień o Kubie myslalam i dzwonilam co chwile do domu, jakas taka sie czulam wyalienowana w tej pracy, i smutna, ciałem obecna a dusza została z moim królewiczem w domu!
dziewczyny! powrot do pracy to wielki wysiłek psychiczny! ja ledwie dalam rade....

jej, ciezko było... cały dzień o Kubie myslalam i dzwonilam co chwile do domu, jakas taka sie czulam wyalienowana w tej pracy, i smutna, ciałem obecna a dusza została z moim królewiczem w domu!
dziewczyny! powrot do pracy to wielki wysiłek psychiczny! ja ledwie dalam rade....

Mój mąż też ciężko przechodzi to, że tak mało jest z naszym brzdącem, ale wiadomo, że mama to co innego :( Wyobrażam sobie co czujesz, bo 1000 razy zastanawiałam się co bedzie, jak wróce do pracy. My na szczeście możemy sobie pozwolić na kilka miesięcy wychowawczego...Mam nadzieje, że u Ciebie bedzie coraz lepiej i jakoś nadrobicie, kiedy bedziecie spedzać ze sobą czas...
przeczytaj...powrót do pracy, proszę o wsparcie - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

a ja miałamjeszcze biszkopt dzisiajupiec ale nie chce mi się już dziś zabiorę się z samego rana bo obiecałam mamie że zrobię jej torta na urodziny

reklama
Do góry