reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

cześć laseczki :-)
u nas pogoda rano rewelacyjna teraz halny...
więc ze spaceru dupa :-(

Cleo
wrzuć na siebie łaszki i się pochwal koleżanką:-)

polaa dobrze że to tylko 3dniówka pamiętaj żeby jej nie przewiać

reklama
ETNA, MARTA może do mnie zjedziecie, hmmm w przyszłym tygodniu chociażby?
Ty Sandra wogóle pewnie sama w domku siedzisz co?

Jakby etna miała wolną tylną kanapę w aucie czemu nie :p
Tylna kanapa wolna hihihihi,
tylko nie wiem czy maly dał by rade w taka trase, od nas do Martolinki z 40/50 min i z Sopotu do Dziunki trz kawałek ładny i jeszcze spowrotem, no nie wiem. Moze kiedys, moze w ferrie mam w styczniu 2 tyg wolnego. Teraz roczek, swiata, wybieramy sie na dwie imprezy urodzinowe no i ta praca - ostatnio jestem wypompowana na maksa, szkoda gadac.
Z jednej strony nawet wstyd sie przyznac, ale sie ciesze że na basen nie jezdzimi :((((
Mały zaczął się podnosić, włazi wszędzie, taki mały łobuz sie z niego zrobił, ze oczy musze miec dookola glowy, kto tego nie zobaczy to mi nie wierzy. Ale to naprawde prawda, wczoraj to ledwo z zyciem uchodzil - takie numery wyczynial.
Dziunka jesli chodzi o mojego meza to ostatnio nawet bywa w domu po pracy, wiec nie moge wyrzekac

Cleo to ja tez lubie sie od czasu do czasu obkupic normalnie drugie zycie we mnie wstepuje :)))

Moja mama kupila malemu kozaczki, ja mam za duze kurtki z zeszlego rokui poniszczone kozaki ale co tam, na razie trzeba roczek wyprawic.
Jak u was po zmnianie czasu? moj zamiast o 8 wstał o 9 wiec sie sam przestawil kochany synek

Martolinka a jak tam twoja walka z waga? bo zawsze zapomne zapytac i nowy kotek?

Kilolku co u ciebie? ja to czesto tesknie za tym jak na czacie wieczorami plotkowalysmy

dziewczyny duzo zdrowka dla was i dzieciatek!!!

Witajcie ,
pewnie czesc z Was w rpzjazdach , czesc u rodzinki , czesc biesiaduje. Maz pojechał odwiezc mojego ojca , mlody spi , ja mam chwile czasu:tak: alez ten dzien krotki. Wczoraj mlodego godzine dluzej przetrzymalismy i poradzil sobie ze zmiana czasu.

Sandra tesknimy ,a le juz niedługo rzucimy sie sobie w ramiona:tak: gratki dla Pawełka za postepy!!!! co do mojej wagi- spojrz na suwaczek- idzie mi super:tak: ciezko nie jest , zaoladek pełny , jem co lubie i chudne:tak:
Nowy kotek- Bełkot- ma si swietnie!!! juz byl na swoich pierwszych szczepieniach. Okazało sie za to , ze Myszkin ma zapalenie dziaseł i musi miec zabieg usuwania kamienia pod pełna narkoza i moze usuna mu jeden zab.. biedak.

Cleo nic tak dobrze nie robi jak zakupy:tak:

Hejka
Nie mam czasu na BB ostatnio wogole a to przez to ze każda chwilę jak mogę szukam inspiracji w necie na moje mieszkanko, ostatnio sypialnia w turkusie mi sie ubzdurała a ze nie mam weny muszę cos skopiować.

Dziewczyny.......
moje dziecko od paru dni jest kompletnie nieznośne, płaczliwe, szybko sie irytuje, spi niespokojnie w nocy ale to juz od dłuższego czasu - oszaleję myślę sobie. Wiecie ze nigdy sie na Olinka nie skarżyłam a wręcz przeciwnie zawsze mówiłam ze mam złote dziecko. Teraz sama nie wiedziałam co sie dzieje a dziś to już zaczynałam myślec ze to jakas choroba, czy cos złego nas czeka. Ciąglę płacz, wiszenie na rękach tylko u mnie i takie tam - same wiecie jak to jest. Myslalam sobie ze takie niedobre dziecko mi sie zrobiło bo rozpiesciłam itd, wiec wsadzałam do kojca i musiałam cos zjesc albo cos zrobić a on wiele razy łzy wylewał jak nigdy w zyciu. Kazdy mi mowil ze rozpiescilam i zebym ni dawala sobą manipulować itd, wiec troszkę go przetrzymywałam bo przeciez nie chce go "zepsuć". Przez ostatnie parę dni tyle sie wypłakał co przez całe życie nie zrobił tego. A przeciez to kochane dziecko i grzeczny był.
Dzis jednak stwierdziłam ze moze ma taki okres i muszę mu ulegać i nosic tulic itd bo widocznie tego potrzebuje.
Ząbek lewa dwójka sie przebił wiec nie widziałam innego powodu dla ktorego miałby płakać??? Nie opuchnięte dziąsełka, slini sie tak jak zawsze itd.

Dzis jednak smaruje dziąsełka i doleciałam w lewo daleko , zajrzałam do buzi i CO WIDZĘ??????????????? COS SIE PRZEBIŁO DALEKO W BUZI ....NIE WIEM CZY TO 5 CZY 6 ALE JEST DOSC DALEKO ZE ZEBY ZOBACZYC POLICZEK ODCIĄGAM.
Czy to mozliwe zeby mu sie przebiła dwójka dopiero i tam daleko 5 lub 6???????? Mamy dopiero 4 zęby, ja wiem ze czasami moze sie pominąć jeden ząbek i wyjść nie dwójka a trójka ale 6????czy 5??? Na 5 to mi nie wygląda, nie mam jak doliczyc sie bo nie daje mi tak zajrzec.

I chyba znam powód zmiany mojego Synka ;/ To ząbki!!!!!

Hejka.

Ja na chwilę teraz ,później podczytam co tam się działo wczoraj i dziś na BB .

No więc po weselu wrażenia mam hmmm nijakie. Jak się planuje slub w 4 miesiące to tak jest no cóż. Jeszcze ksiądz sobie w koście coś tam gadał zeby pobłogosławić nowożeńców i zamiast powiedzieć Sebastiana i Dominikę to ten Sławomira i Dominikę ;/

wróciliśmy ok 1 , a B to 22 i już ledwo siedział ;/ ehhh na szczęście troszkę wytrzeźwiał, bo już nie pił hehe.

AAaaa Patryk nauczył się pić z kartonika słomką :D

Ehhhhhhh totalny brak czasu.........mlody masakryczny....wychodza 4 zeby na raz....
cleo , kasiula i inne choróbki - duzo duzo zdrówka
wyjatkowa - gratulujemy kolejnej umiejetnosci - jakze cennej
kilolku - wspolczuje z całego serca, niech ci durni lekarze wymysla cos na tego michasia bo biedak nie moze byc ciagle chory!!! oby cudownym sposobem ozdrowial i duzo duzo jadl :)
pola - tydzien bez bucików powinien dac rade, wspolczuje stresu. oby szybko zeszło....
ulenka - co do zabka szok, nie mam pojecia. ale to taki okres, moj wczoraj tak płakał ze 3 dorosłych nie mogła go uspokoic i czopek tez nie...ale jakos przezył biedaczysko :-(

Ostatnia edycja:
Kilolek szybkiego powrotu do zdrowia i domku , buziaki ;-)

Moja juz spi, padła niedawno , miala dzis 1 drzemke do 13.00 i koniec. Zobaczymy jaka noc bedzie. Dziewczyny jutro juz listopad, dokladnie rok temu kazda z nas czekała na ten wielki dzien i wyczekiwala pierwszych sygnalów porodu. Ale to zlecialo szok. Milego dnia

Kilolek szybkiego powrotu do zdrowia i domku , buziaki ;-)

Moja juz spi, padła niedawno , miala dzis 1 drzemke do 13.00 i koniec. Zobaczymy jaka noc bedzie. Dziewczyny jutro juz listopad, dokladnie rok temu kazda z nas czekała na ten wielki dzien i wyczekiwala pierwszych sygnalów porodu. Ale to zlecialo szok. Milego dnia

ja już byłam po :D:D:D

reklama
Do góry